Не е никаква инвестиция, не може да си изкара парите. А по морето трябва багера наред да мине, направо го съсипаха, не става за почивка![]()
Не е никаква инвестиция, не може да си изкара парите. А по морето трябва багера наред да мине, направо го съсипаха, не става за почивка![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може , но трябва да се събори всичко, и наново да се изгради . Или да чакаме да се съборят хотелите от самосебе си, няма да отнеме много време .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ха ха интересно предложение!Скоро ходих на Елените и минавайки през Св.Влас ми направи впечатление че старите хотели бяха направо в окаят вид.Доста се очудих не ги ли подържат?А са само на 12-13г.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Поправете ме ако греша , но май вървим по пътя на туризма в Испания.
Не знам но Испания е ограмна в сравнение с нас,има хиляди километри плажна ивица.А ние имаме само 250 и се юрнахме да я бетонираме.
----------
хайде лека!До утре!
.................................................. ...............
Туризма е най-уязвим при една криза и е редно да не върви в сегашното положение.Навремето се строяха почивни станции и бази ,бунгала и т.н от работещи предприятия за да могат работниците да ходят на почивка без да плащат много .Сега е друго,строят се комплекси,хотели,кръчми и дискотеки в неусвяст,само и само да оберат парите на дръзналите да търсят спокойствие и отмора туристи![]()
Става въпрос че, миналия век туристическите дестинации в Испания са били само бетон/застроени/ и се наложило да се разрушат и да се постоят наново.Някакви такива спомени ми се въртят в главата където съм чел , но е много късно в момента да ги проверявам а и съм изморен .Лека нощ.