Моля те престани да повтаряш глупостите на този измислен професорНа България и пари под краката от много по-сериозни проблеми:
2134 г. последният българин гаси тока и заминава за Кипър
През март 2134 година, ако се запазят сегашните тенденции на раждаемост, смъртност и емиграция, ще се роди последният българин на територията на страната.
Това каза в сутрешния блок на бТВ „Тази сутрин" проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика.
„Той ще загаси тока и ще замине за Кипър", пошегува се във връзка с ужасяващата си прогноза професорът. По думите му, цитирайки статистиката на НСИ преди време, медиите са сгрешили като са казали, че населението у нас се топи с по 7 души на ден. Темпото било много по-бързо - с по 8 души на час. Това прави по 172-ма българи на ден. Средно с по 10 000 на година намаляват бебетата. От 132 000 през 1950 година, през миналата година са били едва около 61 000.
"В капан на демографската катастрофа сме и каквото и да направим в този момент, затъваме. Ако увеличим раждаемостта - това означава, че работещите, които и без това сега се задъхват да издържат пенсионерите и малолетните, ще бъдат натоварени още повече. Ако намалим смъртността - също ще трябва да се издържат повече пенсионери", обясни професор Петър Иванов.
http://frognews.bg/news_64101/2134_g...inava_za_Kipar
Ама онез , дето се карат в парламента за власт, май не се интересуват от това.
И как иначе, борбата за кокала е по-важна от проблемите на нацията.
Той не отчита факта/ повишена производителност/....
През 19 и 20 век населението се увеличавало въпреки много бройните епидемии!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха така,кво излиза сега че Мони къде го плюем е правил по-добри бюджети от Орешко.....................
http://money.bg/news/id_520511837
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не ги повтарям, аз цитирам една публикация в пресата.
Факт е, че над един милион млади българи са извън пределите на България, за да търсят по-добър живот.
Факт е, че се раждат все по-малко деца и че имаме отрицателен прираст на населението.
А дали са глупости...
според мен само времето може да каже.
За мен демографската катастрофа е по-страшна от икономическата.
Хич не ми пука дали професорът е луд,дали е виновна демокрацията или бившите комунисти.Факт е,че народа ни е загубил колективния си инстинкт за самосъхранение и усилено върви към изчезване.Процесите са страшни,и ако нещо радикално не се промени-просто ще изчезнем като стотици други етноси през вековете.
![]()
Можеш ли да покажеш къде точно се е справял по добре???Ха така,кво излиза сега че Мони къде го плюем е правил по-добри бюджети от Орешко.....................
http://money.bg/news/id_520511837
Като цяло цифрите говорят, че Мони е бил пълна трагедия но ти виждаш нещо различно което е УДИВИТЕЛНО![]()
Щом не надуват фанфари за правителството са "измислени" и не може да се цитират.....................Аз не ги повтарям, аз цитирам една публикация в пресата.
Факт е, че над един милион млади българи са извън пределите на България, за да търсят по-добър живот.
Факт е, че се раждат все по-малко деца и че имаме отрицателен прираст на населението.
А дали са глупости...
според мен само времето може да каже.![]()
това изглежда доста по обнадеждаващо от проучването на ЦРУ за нашата държава след само 35 години.
2050 година ще е бруталната диктатура в БГ с население от 6.5 милиона от които 3.5 българи, 2 цигани и 1 турци. Почти всички Българи ще живеят в София, Пловдив , Варна , Бургас.. и преминаването от един град към друг ще става само с военен превоз защото циганите ще крадат и грабят...
Което реално ми звучи доста естествено при положение че управниците ни продължават да хрантутят мангасарите, без да изискват от тях грам вложение. И след 20 години те ще са все още необразовани , но ще са толкова много че държавата ще е длъжна да спре помощите и тогава ще настане една циганска анархия.
Не знам изчисленията, но навсякъде в развития свят населението намалява. Резултат на еманципацията.
това изглежда доста по обнадеждаващо от проучването на ЦРУ за нашата държава след само 35 години.
2050 година ще е бруталната диктатура в БГ с население от 6.5 милиона от които 3.5 българи, 2 цигани и 1 турци. Почти всички Българи ще живеят в София, Пловдив , Варна , Бургас.. и преминаването от един град към друг ще става само с военен превоз защото циганите ще крадат и грабят...
Което реално ми звучи доста естествено при положение че управниците ни продължават да хрантутят мангасарите, без да изискват от тях грам вложение. И след 20 години те ще са все още необразовани , но ще са толкова много че държавата ще е длъжна да спре помощите и тогава ще настане една циганска анархия.
А продължаваме да ги хрантутим и да им плащаме и золумите.....................
http://www.standartnews.com/balgariy...lv-222452.html
----------
При нас намаляват българите,там е трагедията........![]()
Това, кото казваш, всичко го знаят -За мен демографската катастрофа е по-страшна от икономическата.
Хич не ми пука дали професорът е луд,дали е виновна демокрацията или бившите комунисти.Факт е,че народа ни е загубил колективния си инстинкт за самосъхранение и усилено върви към изчезване.Процесите са страшни,и ако нещо радикално не се промени-просто ще изчезнем като стотици други етноси през вековете.
и учените, и политиците, и даже обикновените хора.
Никой обаче не прави абсолютно нищо по въпроса...
или по-скоро правят - ускоряват катастрофата и разширяват мащабите и.
Имам чувството, че от 25 години е в ход план за целенасочено унищожение на нацията .