-Зависи от ситуацията сега работник в концлагер май е в пъти по-зле от роб .... А роб на Императора е по-добре от колкото мутра с ауди - класика !Може би си прав. Роба е стока. Дето трябва да стопанисваш. Да го храниш, обличаш, да си е отпочинал. Като решиш да го продаваш, да можеш да му вземеш добра цена!
Работника е СВОБОДЕН! Той трябва да гледа семейство. Да храни деца. Да се грижи за дом. Съгласен е да работи и за жълти стотинки. За да може да занесе нещо в къщи. На него вече можеш да му теглиш шута, и да вземеш следващия дето чака на вратата!
Ти какво би избрал? Роб или работник?
Що си мисля, че спрягате Кубриковото въте вънка ? - соцреализъм ?
army dad
Много задълбавате научно да обясните защо е положението такова каквото е.
Мисля си, че много лесно може да се обясни с думи прости![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Каквато и система да дойде все ще е същото разпределение на ресурсите и богатството!
Това е целия проблем на нещата според мен!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен главния проблем с които е свързана
беднотия в България е , че хората които я
управляват твърде много ни крадат![]()
Те да бяха само кражбите ... трепане за забавление ... дечицата по настоящия президент на Русия им бъркат ... даже снимки имаше в пресата ... фашисти ... насаждане на антисемитски и антихристиянски настроения ... няколко опита за продаба на държавата от македонския детеубиец ... в крайна сметка с великите дела са се заели топ политически неудачници в цялата писана история . Сега ви гласят децата за пушечно месо !
army dad
И според мен мислят нещо ново и интересно!
По принцип винаги става нещо голямо в историята може кризата да е само началото!
В концлагер, той не е работник. Концлагериста не е свободен. Той е наказан за нещо, и трябва да умре на края! А роба, дали ще е на Император или на плантатор, си остава стока. И в двата случая, той е собственост. И както ти се грижиш за домашното си куче или котка(ако имаш), така и собственика на роби се грижи за тях. Мутрата с аудито, това си е селския побойник. Когато местната власт е слаба, винаги има селски побойници от които цялото село проплаква!
Колега Caesar това за продажбата на държавата от ония сирищника не съм го чувал.
Може ли няколко реда информация за да влезна в час??????
Банкрутът, в който се намира комунистическото управление в началото на 60-те години, принуждава Живков да търси решение, което да не застрашава оставането му на власт. Така стига до отчаяния ход с предложението България да се присъедини към СССР като "два организма с една и съща кръвоносна система".
От: http://izsofia.blogspot.com/2009/07/1963-16.html
Истината е, че още Димитров е правил опити ... пак замазват![]()
army dad
Е аз това за другаря Живкав го знам по принцип.
На два пъти се опитва да ни "пробутва" на болшевиките
при фалитите през годините, но не му минава номера.
АЗ ПОМИСЛИХ , ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ,,,,,,![]()