и аз пътувам натам![]()
![]()
с едно джезве сливовица със захар и медец
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз пътувам натам![]()
![]()
с едно джезве сливовица със захар и медец
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Намерихте се ей![]()
Ся и кат са почерпите
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма срам........питай бе...............И аз съм от Сливен....до сега един само се появи за около месец ,може би преди година и изчезна.....и взех да се притеснявам,че сме явно най-захлюпените щом няма никой от нашия град
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
как бе от март съм тука и аз мислех че съм само аз от Сливен и ми беше странно![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
аз съм останал с вчепатлението, че форумЪТ е предимно пловдивски![]()
![]()
чат пат и каунье тук таме съ срещат...
![]()
![]()
![]()
ха да ви е честито![]()
![]()
намирането
![]()
![]()
и наздраве и от мене
![]()
![]()
![]()
coldys (30-11-2013)
coldys (30-11-2013)