Баш, няма нищо по добро от суровата действителност.
Баш, няма нищо по добро от суровата действителност.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Това вървяло много с бира, ама аз и двете не ги употребявам.
аз го обичам... ама аз да си го направя...![]()
![]()
че рядко го варят колкото си трябва и миризмата на ако остава
![]()
![]()
![]()
а аз па чесън не обичам... инак кът го набухаш с чесън и с говнята да са го варили пак не мож усети![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Това сивърви най-добре сабахлен. Особено ако вечерта си ги омотал гроздова с бира, винце, па си минал на ковяк, па след това на мастика, уиски ................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
е тогаз де...![]()
![]()
то ясно
![]()
![]()
чат пат може и за обяд... ама тогаз вече не се води изтрезвител, а мезе
![]()
![]()
![]()
![]()
Ай ся е капризи. Шъ лепиш повеке люта чушка. Ама без да прекаляваш. Че люти и на изхода!!!!!!!!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чушляка и без туй по повечко го употребявам![]()
![]()
ама той за аромата не помага
![]()
![]()
даже и да е набухан с други разни подправки
![]()
![]()
![]()