да вземеш заем за да раздаваш социални помощи, уникална простотия, хората теглят заем да развиват икономика............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щели да слагат половината в резерва,щото догодина имало големи плащания,ми нали след два месеца предстои да се прави бюджет за догодина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нагли мошеници, който се опитват да правят 7 млн. души на балами… колкото повече им слушам противоречивите обяснения, толкова повече им лъсва на бял свят крадливата натура..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman, затова трябва да се свали това правителство колкото си може по-скоро!!!
е аз не съм чак толкова краен.. няма кой да дойде на тяхно място.. поне не и в момента.. а дори и да има малка вероятност Боко да се върне на власт, ме кара да ги търпя... колкото и да не са ми симпатични..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
един приятел викаше разликата между Герб и 3ната коалиция е в това как се краде.
В ГЕРБ краде само Бойко.. а в 3ната крадът всички, и затова по добре ГЕРБ щото като краде един и много да му се види пак е нищо в сравнение с 150 човека..
те че са измамници всичките са такива. ама тея с тази руска политика ми разбиват всички мечти за живот в България.
няма една държава от бившия СССР дето да е добре сега, да не говорим и РУсия колко са зле. Живата там е брутален. само престъпност и хората нямат никакви права.
И с тези БСП ние искаме да ги стигнем тея там в Русия.
Не мерси аз сега съм си по добре.
Дружеството "Литекс Комерс" на бизнесмена Гриша Ганчев е закупило фалиралата пивоварна "Леденика" в Мездра, съобщиха за Investor.bg от компанията. Стойността на сделката е 13 млн. лв.
Започнало е набирането на работници, хората вече подават молби за работа. Назначаването ще става поетапно, в зависимост от производството. Планира се като начало във фабриката да заработят около 250 – 300 души.
Поне ще има пак Леденика - дано поне я пооправят малко че да не фалира още веднъжДружеството "Литекс Комерс" на бизнесмена Гриша Ганчев е закупило фалиралата пивоварна "Леденика" в Мездра, съобщиха за Investor.bg от компанията. Стойността на сделката е 13 млн. лв.
Започнало е набирането на работници, хората вече подават молби за работа. Назначаването ще става поетапно, в зависимост от производството. Планира се като начало във фабриката да заработят около 250 – 300 души.![]()
Гришо Бирата, ще замени Мишо Бирата. Чудна работа как ще се развият нещата този път.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....