не е само това... тук един безработен мъж или жена стоят години без работа.. там отиват и започват веднага.. най вече селско стопанство.... бягат от 11% безработица при която са трайно безработни и отиват на 27% и започват работа...![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
В селското стопанство е най-нископлатения труд... не е рентабилен ...
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Boogeyman, не вярвай на тези цифри. От една страна имаме 60% заетост на работоспособното население. От друга 11% безработица. А разликата в тези числа? Водят ги като лица с неустановени доходи. Щом още са живи, значи имат и доходи!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то не е трудно да се досетиш защо са живи![]()
Съседа ми живее с гаджето си при баба си и дядо си. Онзи ден отивам долу при другия съсед да ми показвал нещо си и стана въпрос за този другият и аз се изказах по навик набързо, че е тъпо това което прави, а той ми отвръща, е какво да направил. Аз му казвам, да се изнесат на квартира. А той ми отвръща, на една заплата и две пенсии е по-добре отколкото само на една заплата. И че на квартира парите свършвали много по-бързо
A такива като горните примери са много чести![]()
Още не знам, но вероятно ще е в ЕС поне на първо време. Лошото е че с англииска само в Англия става, а там не ми се ходи. Ще трябва да уча немски най-вероятно. Австрия е хубава страна.
----------
Някой са в сивата икономика, други са трайно безработни и са извън системите...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ще работиш ?
Че заминаването е лесно, но докато започнеш работа и се видиш с пари, трябва да си приготвил за няколко месеца пари. А там стандарта е над 2-3пъти по-висок.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не са само те, въпреки че повечето от тях са там , но има и много българи по същия начин.