Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Вероятно писах, но пък си беше добър и в професията, така че това че е бил вербуван не мисля, че му хвърля сянка.
Имам една близка приятел с досие сме си говорили, научен работник е, питала съм го добре де защо.
И той ми вика да ти кажа не ме е срам, без това нямаше как да излизам навън нито да имам достъп до литература, а като съм ходил колко материали съм донесъм и колко труда са написани въз основа на това, така че не се срамувам, нито съм клепал, нито лошо някому съм направил.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само дето е трудно да се разграничат тези хора от уродите, които са преобладаваща и вредна част.Вероятно писах, но пък си беше добър и в професията, така че това че е бил вербуван не мисля, че му хвърля сянка.
Имам една близка приятел с досие сме си говорили, научен работник е, питала съм го добре де защо.
И той ми вика да ти кажа не ме е срам, без това нямаше как да излизам навън нито да имам достъп до литература, а като съм ходил колко материали съм донесъм и колко труда са написани въз основа на това, така че не се срамувам, нито съм клепал, нито лошо някому съм направил.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всички дето са излизали на вън, преди това са били обработвани. Инструктирани. А когато са се прибирали са правили по няколко страници отчети. С най-малки подробности. С кого са се срещали. Какви теми са коментирали.
то комунистически отчет ............... едно към гьотере![]()
кът знам бащата какви отчети пишеше .............. натъкменисигурно и в ДС-то тез дет не са искали кариерата над всичко са ги писали така
![]()
Докато живеех в СССР, приятели са ми разказвали, тях какви инструкции им правят, преди да заминат зад граница....на почивка в България, напримерКак да се държат, с кого да НЕ общуват, какво да говорят...И как след това е трябвало да пишат докладни за случолито се.
Годините бяха 1975-82-ра................................
ИПИ: С колко години изостават доходите в страната спрямо София? - с много...
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...sofiia,153458/
Ами как няма да изостават като всичко е концентрирано там в столицата ни.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Нормално е това за онези времена,. За съжаление не са останали безвъзвратно в миналото, могат да се върнатДокато живеех в СССР, приятели са ми разказвали, тях какви инструкции им правят, преди да заминат зад граница....на почивка в България, напримерКак да се държат, с кого да НЕ общуват, какво да говорят...И как след това е трябвало да пишат докладни за случолито се.
Годините бяха 1975-82-ра................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()