anonimen komardjia (12-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това мислене не е присъщо на младите и в работоспособна възраст хора на под 50години. А да се помага на някой, трябва да има добра причина. Пенсионерите преди да станат такива са имали достатъчно време да се погрижат сами за себе сиА не да чакат някой друг да ги оправя, когато не могат сами.
Зелени, но бедни http://www.standartnews.com/biznes/z...ni-191768.html .................................................. .................................................. .................................................. .......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мен си е присъщо.Не всеки има способностите да се погрижи за себе си.Разчитали са на някаква социална справедливост нещо което го няма в повечето държави.Това мислене не е присъщо на младите и в работоспособна възраст хора на под 50години. А да се помага на някой, трябва да има добра причина. Пенсионерите преди да станат такива са имали достатъчно време да се погрижат сами за себе сиА не да чакат някой друг да ги оправя, когато не могат сами.
Аз не съм от тия който я карат ден за ден
Но познавам такива които са като циганите и знам точно защо казвам това което написах по-рано. За такива хора нито помощ, нито нищо. Това са паразити и долнокачествена стока.
Паразити има много,вярно е,ако могат да се разграничат е добре.
А тези, които цял живот са работили, държавата им е вземала съответните отчисления от заплатите, и сега по една или друга причина няма кой да им помогне, ... а те с пенсиите си трябва да избират, дали да си купят лекарство или храна - с тях какво да правим, ... и те ли на бунището ... ? Защото те са работили, когато е трябвало и докато са можели, и са дали своя дан, а сега по правилата би трябвало да консумират само ... ?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров