Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
повече неща които са ми били полезни съм научил от общуването с по-големи хора, от училище и университета имам основите за няколко професии, които ако реша да работя със сигурност знанията ми ще се окажат много недостатъчни![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми да си карал техникум, като искаш да са ти достатъчни, що си се занимавал с разни ВУЗ-ове ...
Там е за шефчета ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ма не си ли ходил в начално училище ?
===========================
Иииии да ви кажа днеска един смолянски помак иска да му правя път, аз спирам и го чакам да даде назад и някаква мърла до него тръгна да се обяснява да съм отбиелА то няма къде да отбия. Та тоя даде назад де и като се изравнихме, спирам до него, питам го къде да отида ядосано и той тръгна без да се обяснява много много
![]()
Извода е: Никога не спорете с човек с Голф![]()
Само си развалил хубавия бой.
Вчера така ме заклещиха двама старчока тука из квартала. Единият с бабето и Ауди 80, другия сам и със Ситроен ХМ май беше, от големите каляски. Кръстовище от три нещастни улички, дето две коли не могат се разминат, щот са наспирали навсякъде малоумници. И двете старчета мераклии за уличката от която аз идвам. И от която аз трябва да се разкарам първо, за да влезе друг, макар и да съм последен по ред. Самичкото деде с предимство, ама другото или по-хулиган пред бабето реши да го дава, или по-недовижда, или ба ли го какво, ама му гепи предимството и се спря пред моя нос. Забучи аудито под роубара и ме гледа тъпо отдолу. А бабето до него кове и тя нещо, ... зад мен опашка от няколко коли вече, ... другото старче пък излиза на щик от Ситроена, заради наранено честолюбие - ... пълен смях стана. Погледахме им малко сеира, па ги прибрахме по машините да ги разминаваме. Луда работа. Минеш ли 60 год. просто трябва да се забрани със закон да управляваш, каквото и да е. И колело включително.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Тези дни гледах на един паркинг се бяха събрали. Един москвич, трабант и жигула. Ама лъщеха от всякъде. Все едно сега са слезли от конвейра. Сигурно някакво сборище на любители на ретро автамабили. Щото бяха млади пичове.![]()