Не мисля, че е бил просто преносител на дрогата, за 10 000 евро ме съмнява, пък и това рисково изпълнение,има и нещо друго знам ли. Но сега дълго ще топли бразилските нарове.
Не мисля, че е бил просто преносител на дрогата, за 10 000 евро ме съмнява, пък и това рисково изпълнение,има и нещо друго знам ли. Но сега дълго ще топли бразилските нарове.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма минаване тва да го хванат там на излизане доколкото разбрах то си е чист сигнал той си е минавал няколко пъти 100% за да носи така смело 10 кила от допустим багаж 20 за полет и то с дъщеря си. Наиграли са го. Ако беше в бг можеше да се размине изведнъж щяха да докажат, че това не е неговия куфар и че е станала грешка на летището.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Другото е, да е голям длъжник на небанкови институции. И те да са му дали пътеката по която да им се издължи! Че то на всяка пресечка заложни къщи. А в пощенската си кутия всяка сутрин намираш оферти за бързи кредити!
Не се знае какво е ама сега бая ще полежи жалко за детенцето му.
Имал към два милиона кредити към частни лица четох.
Това си е супер рисково изпълнение, не вярвам някой да го е изпортил и то по самолет където контрола е железен. Преди 10 години изпуснахме с баща ми полет от Париж, защото намериха 2 писалки с инсулин в куфара на баща ми, цяла нощ висяхме в една стаичка да се обясняваме, та викаха и лекар да установява и какво ли не, а сега контрола е безумен, събували са ме зимно време на летище защото нещо в ботушите ми изпиука, но пък без да искам в Барселона се намъкнах в някаква забранена зона, докато си търсех място къде да се скрия да пуша, та писах 3 часа обяснение как съм го направила - е как никак търсех си скришно местенце за пушененикой не ме спря, испански не говоря и не чета.
А в днешно време с тия атентати наистина е много стриктен, пък и те си имат набито око цял ден проверяват багажи, 20 кг, 1 да е куфара, ако супер лек, 9 дрогата, значи в куфара не е имало много малко неща , но е бил тежък.
А последните години като съм минавала гръцка и македонска граница, много често ми е правило впечатление че задължително има полицай с куче, което минава покрай колите.
Имало да става, станало е вече. Дори и нашите юристи се дистанцираха! Трябвало да го защитава тамошен адвокат, който познавал тяхната законова уредба и съдебна система! Но той единствен ли е дето ще го съдят зад граница? Има стотици българи дето са осъдени и лежат по затвори в чужди държави.
Жалко наистина, нашите юристи те няма какво да направят в Бразилия.
Но все опираме до нашенското мислене на мен няма да ми се случи и до липса на реална преценка.
Е сега се чудя да продължа ли да работя за един дългогодишен клиент, миналата седмица финализирахме едни много тежки преговори дето се влачиха 5 месеца, аз даже не очаквах да постигнем такъв резултат, събират се страните да подписват и моя човек ми вика преди да влезе няма да подпиша щом изцица толкова ще вземеш още 20%, обяснявам му че не подпише ли след тия дълги преговори ние ще трябва да намаляваме не та не пуста алчност, сега сме на варианта хайде направи нещо ще ти платя каквото кажеш, ама ако може да не намаляваме.Аз да не съм магьосник и ми излиза с тъпото обяснение ама мислех че ще мине номера, та и Гълъбин Боевски тъй, да не е пътувал по самолети, да не знае за какъв контрол иде реч.
И да е имал дългове, не е единствения, ще ву е трудно, може да обяви несъстоятелност и има куп други решения, но има граници според мен, които човек не трябва да преминава, премине ли ги трябва да е с ясното съзнание за риска и последствията след това, но за съжаление последното почти винаги липсва.
Един приятел ми разказва за едно пътуване от Бразилия до София. 8 часа полет над океана. И той усетил че на задната седалка също са българи. Но нарочно не им се обадил. Минава стюардесата, поръчвам си уиски. Второ уиски, трето ..... . И слизат в Мадрид, имат връзка за София. И тогава заприказвал с нашите. Първото което го попитали: Колко те одрънкаха за уискито? - То си влиза в цената на билета. И те почнаха да се бият по главите! На другия ден е полета за София. Около 2 часа. В София ги свалили с носилки от самолета. Така яко се били наковали!!
Та такива сме си българите! Щом е нещо аванта, без много труд! Няма пропуск. Та и Боевски, може да не му е за първи път. Тепърва ще се разплита кълбото!
За такива преживявания мога книга да напиша с анекдоти, един колега преди години във Виена купи 15 литра олио на жена си и после спря да ми говори, че отказах, да взема 5 бутилки в моя багаж, същият, питаше стюардесата имате ли от ония сокчета дето джус им викат.
Но просто му се чудя, това си е почти загубена кауза и толкова рисково изпълнение,да беше по някакъв друг начин да се пробва, ама по самолет, като съм виждала как ровят багажи, даже съм виждала да разповиват бебе за да проверят дали има нещо.
Всички тези циркове ни ги подсказва и заглавието на темата. Че ако водехме нормален живот, щеше ли този мъж да купува от Австрия олио! Да спести да кажем по 20 или 50 стотинки на бутилка, това са си пари! Още повече и жена му ще се хвали пред комшийките от входа че, "аз готвя само с такова олио. Нашето нищо не струва пред това!"