Novak, в крайна сметка нищо не е станало. Някой се е опитал да изкара пари ама не е успял.
Нещо само не разбрах къде ви е "мафията". Измамници има в цял свят и постоянно някой ще се намери да си потърси пари, които не са негови.
Ама това не е мафия. Няма физически наранен никой и т.н.
Аз това ви питам, къде са онези мутряги дето едно време идваха и пребиваха от бой!!! Мен от тях би ме било страх, ама ги няма.
Измамниците печелят от статистиката. Глупавите се връзват умните не. Вие си избирате от кои да сте.
Иначе знам и полицаи които искаха да измамят един приятел с няколко хилки заради една глупост. И за малко да стане щото пича тъпанар и не разбира и го е страх.
Та каквото не разбирате го прочетете и като ви дойде някога някой на проверка знайте едно.
1. Никой данъчен няма право да ви вкара в затвора като ви дойде на проверка.
2. Всяка глоба може да се обжалва или да не се плати.
3. След проверката си проверете нещата, прочетете си закона, питайте някой който разбира.
4. Прегледайте си вариантите, кой ви е най изгоден(подкуп на служителя, жалба, съд, плащане на глоба и т.н.)
Това е бизнес. Всеки бизнес има неочаквани проблеми. Собственика трябва да има глава на раменете и да се справи с проблемите не да се панира.