Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трудно ще пуснат кокала тези мошеници. Да видим, дали ще коригират сметките за ток.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В зависимост от, в кой град живееш, ти трябва горе-долу едни 1200 лева за да живееш в стандарта на белгиеца.
Никога не съм чакала от държавата, но пък съм можела да си го позволя.А пред голяма част от младите семейства тази дилеми седи и то в много по-остър вид, отколкото по мое време.
Но това не означава, че ми харесва политика на държавата парите за детски и помощи ад отиват в циганите и ниско грамотното население, вместо в младите хора, които искат да работят и да образоват добре децата си- това е частта от младежта, която трябва да бъде по -добре подпомогната.
От тия дни пак някои цифри ми се набиха в главата за детските градини.
Имаме в София недостиг на места 12-13 хиляди колко е точна цифрата никой не може да каже.
Фандъкова като стана кмет цифрата варираше 4-6 хиляда.
Раждаемостта не се дига, а спада.
Тази 2012 е с раждаемос около 60 000
Предишната 2011 около 80 000
Това какво означава статистиката лъже за недостига на места едва ли - тука има една камара сдружения на майки дето дебнат общината като ястреби.
Населението в София се увеличава с бурни темпове, бурни, бурни ама чак толкова нещата не се връзват хич
Може да съм параноична, обаче тези дни се взе решение да се дадат 30 милиона за детски градини, при спадане на раждаемостта, когато тези детски градини бъдат построени ще има ли деца за тях.
Взимат се пари от наши фирми да се построят, после новите сгради остават празни и се бутат на тезгяха- гаден сценарий дано да не е верен.
Това го имаше 1996-1997 година държавата продаваше градини и училища на килограм защото бяха празни.
На мен не ми пука вече, но съм заобиколена от млади работещи хора, за които този въпрос е жизненоважен- семейство малко дете, дали единия да напусне на работа или да остане да гради кариера и заплатата да му отива ча частна градина или бавачка молейки се да намери място в държавна градина, да напусне ли работа или не, някои жени искат сами да отглеждат децата си и да не ходят на детска градина.
Та думата ми е младите да могат да си правят избора за обучението на детето на база личен избор, а не въпрос на принуда по финансови причини.
След като се въведоха делегираните бюджети за общинските градини и училища - дали няма да е по -ефективно тази сума да следва детето и в частната градина и училище, вместо да се строят толкова много нови, от които ако вървят така нещата няма да има нужда.
Личното ми мнение не е в полза на увеличението на помощите, а на стимулирането и помощта към младите семейства с деца, които работят.
При тях е въпрос на време да си стъпят на краката и да се развият, докато седенето на помощи е приоритет на циганите.
Чак пък медийно затъмнение в 21 век при тоя Фейсбук и какви ли не сайтове...?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5512071
Наскоро имаше протести и за увеличаване на детските, понеже са замразени от няколко години, а по закон трябваше да расте заедно с мин.работна заплата На първия протест излязоха доста, даже в Народното събрание влязоха/ги приеха. Вчера пак имаше, но протестът се състоя в най-вече в София, в останалите градове хора/майки почти не излязоха.
И понеже Дянков продължава да се прави на ударен, следващата стъпка е посещение в Европарламента на 5 март, където българските майки ще запознаят евродепутатите с проблемите на майките и децата в България и ще настояват за промяна на приоритетите при отпускането на европари. Майките смятат, че магистралите са важни, инфраструктурните проекти са важни, но грижата за децата и за майките е от особено значение за развитието на ЕС и на просперитета на евроидеята.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz