Аз съм явно изключение от правилото ,
пари за глоби плащам само по банков път ...![]()
Аз съм явно изключение от правилото ,
пари за глоби плащам само по банков път ...![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
най-добре е правилата да се спазватосвен тез за скоростта по магистрала де
ама другите - даже в повечето случаи е по-интересно кът се спазват
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
КАТ е всичко друго но не и полицейска структура.................отдавна е превърнат в ООД и машина за пари.Покрай неговите функции здрави парици лапат още доста приближени фирми и банки.До такава наглост беше се стигнало,че сина на един бивш шеф(тогава действащ) регистрираше скъпи джипове,като баничарки за да избегнат данъците и акциза,да не говорим за табели,застраховки,разни съпътстващи услуги и т.н..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то туй с баничарките и в момента се правивъпроса е що с баМката нищо не се прави по въпроса в момента, при положение че е на предната власт
![]()
![]()
положението в България не се е променило кой знае колко. Едни си увеличават заплатите, защото са им малко, а други се опитват с 200 лв. да изкарат месеца......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Положението в България е в състояние на АМНЕЗИЯ. Всеки ден българинът се събужда и не помни какво му е било вчера, откъде идва и големия проблем и статут на РОБСТВО! Малии... гадост!
Това увеличени на полицейските заплати ако не е придружено с някакви съкращения в и без това силно раздутият им щат си е пълна подигравка с данъкоплатците.
Пилеят се парите на данъкоплатците отново в не ефективни пера.
Последна редакция от pablo : 01-03-2014 на 17:10
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
аз па изненадващо съм взел да спазвам почти всички правила напоследък, даже и каруцата изрядна я държаи реално нема за ко да им давам... колкот и да искат
![]()