Точно от българия и тока е 200лв.
Яденето е повече от 200. освен, ако не ядеш най-основното. горивото е таман 250лв. Защото Мерца поема долу горе таман две зареждания месечно на резервоара или 100л. средно умножи по 2.70лв. и това е без излишните разходки. Ако се използва градски транспорт е същото. трябва да се сменят минимум два автобуса, като допълнително да се и върви, защото дестинацията не е само една и съща. а това означава да се губи още около час в транспорт и то без да причисляваме към това умората. и още след няколко седмици просто ти идва до гуша от това ходене всеки ден, като някой скитник. В предният пост забравих да добавя и телефон и телевизия. Вярно телевизия не гледам, но повечето хора и за това плащат, както и сметките за телефон, които колкото и да са малки са си сметки и те трупат.
А че съм се замечтал с форекса, това е ясно. AMG не се достига с редова работа, даже и за 2000 месечно. а аз искам много повече от AMG :d
Това е българия и аз живея за момента тук и това се плаща. Това са чистите факти, мога и с касовите бележки от платените сметки да ти го докажа, ако все още не вярваш
не знам тия ниски тарифи от къде ги измъкна. Пък не дай се боже, както се казва нещо да се повредиш да ходиш на лекар, че без пари и внимание няма ти обърнат.
И добре че не ми се налага да ходя на работата която описах по-горе, а цял ден съм пред екраните