Типична социалистическа риторика - "всички, които не мислят като мен, са против мен". Те са врагове и предатели и по-опасни от ... какво беше? Чума ли?
Толкова си смешен и абсурден, че не си струва не да ти отговарям, но дори и да те чета повече, което и ще направя.
И понеже от теб не може да излезе нищо полезно за мен, марш в игнора и да му мислят тези, които ще ти четат глупостите.Я, как добре се описа, ама спри да ме имитираш, все пак като преподавател се очаква да имаш по-богат речник, аз като напиша някой пост и ти веднага копнеш някоя друга думичка да си разнообразиш речника.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да не съм голословна, че ивацедка ми копира речника...............
----------
Е, че не е ли така за Ивацедка, който не мисли като нея, е срещу нея, ако не кълнеш Путин ,значи си враг.
абе ние четем, нямаше нужда, но болагодаряне е нещо което не сме забелязали (хихик-хихук)
но аз ще попитам, и отговор няма да чакам "Изкопаемите от епохата на социализъма имат верую, което следват винаги и навсякъде: преклонена глава сабя не я сече............. пък аз да добавя: затова пък я тъпчат нозе...." това не се ли отнася и за всички овцевъди след бай Тошо, нима излезна един отявен и гордо и пламенно защищаващ идеалите и целите си за благото на България![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само с една "подробност"
Единствено в България тоя план е осъществен на 100% Разбирай 100% унищожение на българия Останалите се усетиха кой по напред кой по късно но не и на 100%[/QUOTE]
---------------------------------------------------------------------------------------
С това няма как да не се съглася - ние винаги сме насирали, когато някой някъде само е пръдвал...![]()
Последна редакция от Bibco : 15-04-2014 на 15:23
Лозунгарствотово на митингуващите ии гръмките фрази са приоритет на определена професионална прослойка, която определено няма добро име сред хората и често се използва като нарицателно.
Благото на България без членство във ЕС и НАТО е трудно осъществимо. Другите алтернативи са "Руский сателит" или "Ориент експрес". Мен лично ме влече Запада, но ни нямат доверие хората и с право. Живи са още ОФ дядковциете, партизаните и техните ятачки.абе ние четем, нямаше нужда, но болагодаряне е нещо което не сме забелязали (хихик-хихук)
но аз ще попитам, и отговор няма да чакам "Изкопаемите от епохата на социализъма имат верую, което следват винаги и навсякъде: преклонена глава сабя не я сече............. пък аз да добавя: затова пък я тъпчат нозе...." това не се ли отнася и за всички овцевъди след бай Тошо, нима излезна един отявен и гордо и пламенно защищаващ идеалите и целите си за благото на България
Този план "Ран-Ът"мине не мине и започва да се размахва...............................
планове има милиони,ама да не би да се е осъществил ей така от само себе си...................
всичките ни политици и правителства са го правили..........(без изключение).......не е виновен плана ,а тези които го прилагат.............
а през годините естествено ние с гласовете си сме подкрепяли тези политици и сме им давали властта.........
e... хубавоще го приема като отговор на незададен въпрос
![]()
![]()
но съм съгласен, може да се извлече много от ЕС, НАТО... няма да коментирам агресивно-мирен военен пакт обслужващ колонизаторски идеали
направи ми впечатление, че отговаряш все едно си прочел само последните две думи от поста ми![]()
И какво може да извлечеш от НАТО![]()
може би някоя консерва ,тъй колкото да не я дават за скрап .... та ние да я ползваме
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.