Не само пин барове изобщо за сигнали срещу тренда ако се влиза то трябва да е от максимално добро ниво за да имаш шанса да прибереш 1:1 риск/печалба
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
добре , но не мислиш ли че така вдигаш риска ?
стопа ще е по - голям , ако говорим за пин- бар.
аз така те разбирам , ама може пак да не съм те разбрал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не вдигаш риска , той си е един и също , просто входа ти е по-близо до върха на пин бара и демек да си 40 пипса за 40 си 25 за 25. Но никога не се играят самотни сигнали срещу тренда , трябва да има потвърждение от втори сигнал. Може да погледнаш дневната графика на Евро/Долар, където консолидираше цената
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Далечен стоп малък обем, близък стоп обема си дига при еднакъвм риск.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
това и кучетата на село го знаят , само има един проблем ..
ако пазара направи 3 фигури печалба и стопа ти е 100 пипа и при залог 0.0 1 ...
какво от това , че стопа е голям , обема малък и си прибрал 300 пипса ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (28-04-2014)
То през последно време е малко трудно да имаш стоп 100 пипса , освен ако не търгуваш седмична и месечнадвиженията не са това което са били
Дано дано , ще се радвам ако започне да прави големи движения , понеже така ще падне разхода който се плаща на брокера , а именно спреда. Едно е 2 спред на 40 пипса 5% от сделката , друго е на 100 пипса 2% от сделката
Той спор го води с тия дето викат , че пипсовете били важни, аз никога не съм твърдяла такова нещо.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е няма как вечно да е така , въпрос на време е всичко , за разхода си прав !
не те знам какво си търдяла и какво не , а и сппрпве не водя , няма смисъл![]()