Обикновено лимита ти се изпълнява точно на цената , на която си го поставил ,
а стопа на цената на отваряне , ако е подминат с гап при отварянето на търговията .
Обикновено лимита ти се изпълнява точно на цената , на която си го поставил ,
а стопа на цената на отваряне , ако е подминат с гап при отварянето на търговията .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Благодаря, брокерът ми е инстафорекс, така че предполагам ще се затвори позицията при цената на ТП-то, а не на отваряне на пазарът![]()
Get Rich or Die Tryin'
ми ако може малко да ми обясниш кое стоп цена кое гап че нещо тия неща са ми бая не ясни вашите форекс термини а вие нарочно така си общувате за да може ние начинаещите нищо да не разберем![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При това положение ще стане
както съм го описала в по-горния пост .................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
някъде ги четох бая добре обяснени видовете поръчки, ама не мога да го намеря сега сайтатаобщо взето тогаз търсих информация за разликата между стоп и лимит ордери - ама като видове поръчки, не като стоп лос и тейк профит
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по сайтовете на брокерите има, някои и с видое уроци с платформичката, кое къде да кликаш.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
общо взето стоп ордера става маркет ордер и ку няма насреща друг маркет ордер се отива до най-близкия лимит ордер - демек стават два тика - първия дет активира стоп ордера и втория дет се изпълнява сделката на него - на цената на лимит ордера - разликата между тях е слипидж и се плаща от традера със стоп/маркет ордер![]()
![]()
щот реално той е "инициатор" на сделката, а другия все едно се "съгласява" да се сключи таз сделка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ach_petrov (27-04-2014)
Демек не е хубаво много да се търгува със стоп ордери?общо взето стоп ордера става маркет ордер и ку няма насреща друг маркет ордер се отива до най-близкия лимит ордер - демек стават два тика - първия дет активира стоп ордера и втория дет се изпълнява сделката на него - на цената на лимит ордера - разликата между тях е слипидж и се плаща от традера със стоп/маркет ордер щот реално той е "инициатор" на сделката, а другия все едно се "съгласява" да се сключи таз сделка![]()
От написаното от @кура и аз такъв горе долу такъв извод си направих![]()
Get Rich or Die Tryin'
Аз така ли иначе не ги използвам този тип поръчки.От написаното от @кура и аз такъв горе долу такъв извод си направих![]()