Ама и зануляването ще е бавно и славно , но поне опита ще си останеС всеки следващ бонус трябва да ставаш все по-добър и по-добър, а когато усетиш нещата колко му е да засилиш левъруджа, колкото да извадиш малко бързи пари
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами само времето ще покажеЗа сега продължаваме с тренинга и тестването на демо-та
![]()
Get Rich or Die Tryin'
нормално след като тук парите им са малко искат много повече като мечо пух,аз лично беден лекар не познавам а вие, и не съм съгласен че само едвали не некадърните са тука просто има хора които се чувстват тук най-добре и не биха си сменили държавата
----------
абе при демотата всичко е голям ташак, но вече като си в реалната платформа с твойта регистрация ще е друго,защото там вече или наистина печелиш или губиш
----------
това пък какво беше малък левърейдж какво ще рече ако може да ми обясни някой ще бъде екстра за мен че тия неща нещо не са ми много ясни
----------
ми а съм начинаещ братле и не бързам требва първо да се науча да боравя с платформата и после мисля да залагам около половината от това което съм изкарал като бонус , аз мисля че понякога човек требва да рискува па квото стане
----------
баце ако питаш мен първо научи всичко за инстафорекса па после залагай за да не те яд те хората за това са измислили демотата ,че доможем да се учим лека по лека и да влезем бързо в играта
----------
съгласен съм с теб ако искаш да печелиш ще требва и да рискуваш само че като гледам тук шансовете ни са по големи от колкото в еврофутбола или бет365 тук нема коефиценти и всичко е много по лесно освен ако не си голям карък ако е така загазил си го братче
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
като за начало става докато не му хванеш цаката след това съм обеден че ще залагаш по големи пари понеже в момента се учим предполагам че малко ти е терсине поне на мен ми е така но мисля по бързо да се адаптирам към това
----------
чакай ти още не си спечелил нищо па веднага имаш планове за бъдещето си според мен пренасилваш нещатата споко отдай се на течението и след време сам ще прецениш да ли си заслужава да вкараш твои средства или не мойта стратегия е да играе само с бонусите си поне за сега щото аз преди да пипна или видя невервам всички така казват лесни пари но съм малко скептичен към това времето ще ни покаже де
----------
братле 1:200 кво ще рече ако можеш малко по просто да го обясниш ако не те затруднявам де на мен всички сами казали да играя 1:1000 за мен това просто са цифри кво слагаш и 1 долар от 1000 ако немам 1000 кво праим тия неща нещо не ги схващам ако некой ми обясни ще е добре че и ние новобанците требва да влезем в играта
абсолютно съм съгласен с тебе ти преди да почнеш тука на футболни залози ли си разцъквалсъгласен съм с теб ако искаш да печелиш ще требва и да рискуваш само че като гледам тук шансовете ни са по големи от колкото в еврофутбола или бет365 тук нема коефиценти и всичко е много по лесно освен ако не си голям карък ако е така загазил си го братче![]()
Здравейте, имам един може би малко глупав въпрос - понеже до сега не съм оставял отворени позиции за през уикенда, какво става ако имам такава със поставени SL и TP, какво става ако TP-то ми е достигнато, дори надвишено, когато се отвори пазарът в понеделник?
Get Rich or Die Tryin'
най-вероятно тп-то ще се изпълни в момента на отваряне на пазаря по цената коят си му задалку беше стоп - по цената дет отваря пазаря
то туй е и разликата основната между лимит и стоп отложени ордери
![]()
![]()
![]()
Зависи от условията на брокера, едни изпълняват на цена отваряне, други на лимита.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
въпроса ич не е глупав между другото - точно на база тез различия и механизми на изпълнение се движи пазаря всъщност![]()
хубаво е да се поразсъждава по въпроса наистина
![]()
![]()
![]()