И аз съм с биковете вече за едни 20 пипона нагора да отмъкна.
И аз съм с биковете вече за едни 20 пипона нагора да отмъкна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето още малко...за сравнение на източниците...Както е тръгнало 102,70 е вероятно да го видим
http://charts.mql5.com/4/467/usdjpy-...trades-plc.png
----------
Option expiries 10am NY cut 16 April
http://www.varchevbrokers.com/ticker...ional&id=38054
USDJPY 102.00 102.30 102.50 (USD 500m) 103.15 103.25 103.30 103.50 (USD 600m)
----------
При стоп около 101,50.... май може и по-нагоре да се целим...
http://www.varchevbrokers.com/ticker...ecasts&id=5212
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Страшна греда ударих с моята дълга..
Много скъп тоя стоп бре, това си е близо една фигура..При стоп около 101,50.... май може и по-нагоре да се целим...
То моето дълго е на 7 сесии възраст вече, още може да го изчакаме, ако трябва,............но още малко само
----------
Дръшай, не се давай! То само си поема глътка въздух и ракия в момента![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
nnikos (16-04-2014)
Сутринта проби върховете от 9 и 10 април сега ще тества пробива
http://charts.mql5.com/4/468/usdjpy-...trades-plc.png
Ще го отествам аз, с 45-ти номер в най-безмозъчното мястоСутринта проби върховете от 9 и 10 април сега ще тества пробива
http://charts.mql5.com/4/468/usdjpy-...trades-plc.png
Този месец хич не ми се отчита подобаващо тази дЕвойка![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Eli2356 (16-04-2014)
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
След няколко сесии, преминали под знака на слаба волатилност, двойката преодоля резистънса в 101.95 и интрадневният акцент тук е позитивен, за ръст с цел тест на съпротивата от по-висок ранг при 102.60-70. Интрадневна подкрепа е 101.95.
Julian (16-04-2014)
То пък сега като е тръгнала една волатилност... просто ще се пошматка още малко в рейнджа... виж - 102,60 съм съгласна, че може да стигне, обаче като дългосрочен тренд че е твърдо бичи не съм съгласна - по-скоро ни чака дълбока корекция надолу в скоро (или не съвсем скоро) време според мен - като се нарейнджи още малко.
Засега бялата кака на дневна отдолу добре го поддържа, но докога...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-04-2014 на 16:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz