Тя така си се движи от известно време,
прави някакво движение и се спира "да ни тормози"![]()
Тя така си се движи от известно време,
прави някакво движение и се спира "да ни тормози"![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Eli2356 (17-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (17-04-2014)
Ще чакаме![]()
ако видим нещо интересно ще се включим .................................................. ...![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ivaceda (17-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мислиш ли да ходиш и тая година? Щото и на мен ми се навъртат подобни мисли евентуално, ама още не се знае много.
Ами много ще се радвам, ако е такъв пазарът утре - дебел/тънък - просто искам вече да има някакво движение, че то търпение, търпение, ама... вече на успокоителни ще трябва да мина.
озито и новозеландеца - и те същата работа = супер безтрендови или поне не толкова, колкото ми се иска, не знам вече докога трябва да се чака...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
След празниците ще се раздвижи. То не че си няма движения, ама са едни такива хаотични.........Мислиш ли да ходиш и тая година? Щото и на мен ми се навъртат подобни мисли евентуално, ама още не се знае много.
Ами много ще се радвам, ако е такъв пазарът утре - дебел/тънък - просто искам вече да има някакво движение, че то търпение, търпение, ама... вече на успокоителни ще трябва да мина.
озито и новозеландеца - и те същата работа = супер безтрендови или поне не толкова, колкото ми се иска, не знам вече докога трябва да се чака...![]()
На този етап никаква промяна в картината от сутринта
https://charts.mql5.com/4/480/usdjpy...trades-plc.png
Ще е голям цирк големите играчи да си изтърват опцията в 102,00 ако им е продаваща. Голямо гадаене е за мен поне типът й.Option expiries 10am NY cut 17 April
USDJPY 101.00 101.20 (USD 400m) 101.25 101.35 101.40 101.50 101.60 101.70 102.00 (USD 1bln) 102.30 102.45 102.50 102.80 103.25 103.50
Може би рейндж днес между 101,90/ 102,20
101.20 е изтървана безнадеждно. Изобщо това с опциите ми се струва доста коварно. Май там повече пари могат да се изгубят, отколкото да си търгуваш тихо, кротко и напоително на валутните двойки.
Направо изглежда дилърите са си запразнили от рано.
А и както казва p**i "никаква промяна в картината от сутринта" - според мен нма мерак за нагоре, но добрите новини за долара го подкрепиха - все пак е курс на долара спрямо йената. а и дневно седмичната трендлиния отдолу не е шега работа за пробиване - точно днес на тоя умрял предпразничен пазар - едва ли..
Нагоре му давам силната съпротива 102,50 макс и то май няма да е днес. За по-натам - ще видим.
Последна редакция от Eli2356 : 17-04-2014 на 18:11
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz