не знам на какво се дължи но аз миналата зима продавах моите акции на 0,70 стинки и сега като гледам кво става ми се плаче..
не знам на какво се дължи но аз миналата зима продавах моите акции на 0,70 стинки и сега като гледам кво става ми се плаче..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Завърнаха ли се биковете на БФБ? Традиционното пробуждане в началото на годината е част от траен възходящ тренд, а не мимолетен проблясък, смята Владимир Малчев от Бул Тренд
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то мечки на БФБ има ли? Нали няма къси позиции? Тогава има само бикове и бикове, които затварят позиции.Завърнаха ли се биковете на БФБ? Традиционното пробуждане в началото на годината е част от траен възходящ тренд, а не мимолетен проблясък, смята Владимир Малчев от Бул Тренд
Акциите на Първа инвестиционна банка с ръст от 9% в началото на сесията*
От началото на седмицата традиционните "локомотиви" на БФБ - ЦКБ, Химимпорт и ПИБ, скачат съответно с 47%, 31% и 26%
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А. Хаджийски: Ръст от 30-50% на родните борсови индекси е напълно реален
http://www.investor.bg/novini-i-anal...realen,164731/
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ето това е по-интересно...А. Хаджийски: Ръст от 30-50% на родните борсови индекси е напълно реален
http://www.investor.bg/novini-i-anal...realen,164731/Еуфорията на БФБ - тенденция или мимолетно състояние?
Сегашната стойност на SOFIX е само около една четвърт от върховите му достижения преди кризата
П. Вълков: Възможно е борсовата активност да се успокои, а индексите да спаднат...
Приватизацията трябва да утвърди БФБ като водещ финансов център, а не да я превърне в периферия на чужд пазар, смята директорът на Конкорд Асет Мениджмънт