Както гледам ми се струва че на там сме се запътили ....
Надолу но само остава да чакаме !!!
Както гледам ми се струва че на там сме се запътили ....
Надолу но само остава да чакаме !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утро!!!
Пазара прави плахи опити да се раздвижи 20 пипа и може случайно днес да ми се активира добавката от 140.20 която направо /пусна корени/.
За сега очакванията ми остават не променени.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В момента за трети път се тества зоната 140,40 - 140,50 . Тази продължителна игра в зона е накарала доста хора да насочат някъде другаде вниманието си.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Този път трябва да успее да я пробие тази зона![]()
много станаха опитите и тестовете ............![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Недей така аз трвърдо съм за нагоре нищо ,че почти всички приходи от играта са ми от къси. Когато имаш такава стабилна подкрепа спокойно си затваряш късите близо до нея.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
По красиво ще е при една фубава обезценка на йената да се тества пак 143,30 и после да ходи където иска...
Аз предпочитам директно да си падне още 20тина пипса и от там нататък не ме касае![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
И тук ли скромността краси човека. По-добре е след такова мотаене да се очаква едно дълго чисто движение в една от посоките.
През следващите дни и аз очаквам да се върнем до 143+!!!
Само кафета пия пред компа и никаква сериозна търговия не правя през последните дни - голяма скука...
п.п. добре, че е тази игра с лосовете малко адреналин да вкарва в стария ловец....