Ма директно отблъскват. Аз например не понасям хипитата и емотата. To твоето поколение е нямало емота, но моето има. Тва са едни такива.....а бе неопределено състояние. Иде ти да му забиеш няколко шамара само щото си го видял
Както и металистките, тея не искам и шамар да им забия, директно бягам от такива.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Метълките са добре в някой отношенияМа директно отблъскват. Аз например не понасям хипитата и емотата. To твоето поколение е нямало емота, но моето има. Тва са едни такива.....а бе неопределено състояние. Иде ти да му забиеш няколко шамара само щото си го видял
Както и металистките, тея не искам и шамар да им забия, директно бягам от такива., но не стават за компания. За хипитата съм съгласен, а тези другите не съм ги чувал
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Снощи по няква телевизия в студиото имаше едно такова..... Така и не разбрах до края мъжко ли беше или женскоМа директно отблъскват. Аз например не понасям хипитата и емотата. To твоето поколение е нямало емота, но моето има. Тва са едни такива.....а бе неопределено състояние. Иде ти да му забиеш няколко шамара само щото си го видял
Както и металистките, тея не искам и шамар да им забия, директно бягам от такива.![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ма директно отблъскват. Аз например не понасям хипитата и емотата. To твоето поколение е нямало емота, но моето има. Тва са едни такива.....а бе неопределено състояние. Иде ти да му забиеш няколко шамара само щото си го видял
Както и металистките, тея не искам и шамар да им забия, директно бягам от такива.![]()
![]()
Разумно, за да не ти забият те
![]()
Металките като си махнат черният грим и дрипите, стават уникално секси. И тогава привличат много силно....хубавите металки имам предвид. Има едни дебели, те на нищо не мязат и с грим и без грим![]()
Преди години познавах една металка....като си махнеше цапаниците от лицето ставаше кукличка.
Започвам и аз да си търся някой пич да ми дава сутрин стотачка и да не се занимавам с глупости....................а не да ме боли глава и ядове с форекса.................................... .
![]()