https://forum.bg/showthread.php?1128...l=1#post908841
та коя банка може да гарантира, че има пет леваизчерпахте ли се за мотористите
да започнем друго главозамайване! язе не знам сега как да поставя въпроса, някакси деликатно и с точни думи трябва да го нарека, но пък аз го приемам като нарушаване на човешките права. Та... ситуацията е следната мили другарчета, взимаш заем от банка, подписваш се, че банката ти дава паричките бла бла и т.н. не връщаш паричките и ти се пращат я биячи, я ЧСИ, мислите ли, че е нарушаване на човешките права, да ти вземат всичко и да те изхвърлят на улицата, на база, че си се подписал на лист, че си получил нещо което всъщност банката няма сигурен съм, че няма банка в България която да потвърди, че има парите които е дала като кредити и заеми, всички са застраховани от трето лице, та в крайна сметка какво излиза, нарушават се правата на човека да съществува, заради нещо което уж са го дали, а те всъщност го нямат, а в същото време е застраховано и от трето лице същото това нещо което го няма има ли резон за съд?кой застраховател може да гарантира всички застраховани кредити
![]()
но иначе идват и свалят пръстена от ръката на годеницата тиче си взел нещо от тях което те нямат, и същото това нещо било застраховано от някой който няма пари
уви, сега "приватизацията" ще бъде мигновенно нещоала конфискуване
от къде си теглил заем, я си кажи, кажи си всичко, от там ли, ала те пари нямат, а само ни дължат
всичко твое е и мое