Ми кът че ли не съм виждал баш торби аз ,но най-вероятно едно чекмедже да има![]()
![]()
![]()
Ми кът че ли не съм виждал баш торби аз ,но най-вероятно едно чекмедже да има![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Там със сигурност ще намериш пари само не трябва да се хвалиш после , че едни тинейджъри така ги хванаха , понеже се похвалили във фейсбук![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Недей да пишеш такива работи
че не се знае дали няма да те потърсят да връщаш нещо![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз ку имам да връщам - няма да могат да ме намерят колкот и да ме търсят![]()
![]()
особено ку става въпрос за таквиз големи торби с левчета и стинки
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Исках да напиша ,
че могат да те потърсят без да имаш нещо някому да връщаш ..............![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А то и това може да се случи![]()
![]()
Но за тая цел имам аз една права лопата и ги засаждам до мушкатото![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
туй па да заравям не съм се сещал досегаама аз нямам и растения у коит да заравям тука де
требе някъде навънка... ама пък тъй да заровя левчета къде да е ... пак не става сякаш
![]()
Може да ги заравяш дето искаш , дамо някой друг да не рови там![]()
![]()
и определено трябва да са добре опаковани ,да не им е студено
![]()
е то туй то проблемния елемент денякой друг да не вземе да ги изрови
ама то и от баМката не е сигурно кой ще ги изтегли
даже и изпод възглавницата вече не е сигурно кой ще ги издърпа
![]()
![]()
![]()
![]()