първия един милион бил най-труден така че към него да се фокусираме останалите 9 ще дойдат по-лесно![]()
първия един милион бил най-труден така че към него да се фокусираме останалите 9 ще дойдат по-лесно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щото трябвало да се сетиш как да ги откраднеш , а след туй само продължаваш по старата формула![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
malivatha66 (13-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е значи щом имаме първия мильон оставен от десетте - значи требе да е по-лесТноама все пак требе да се внимава, щот ку първите десет не са откраднати както трябва може и да не знаем точно ко да правим с тоз единия след туй
![]()
То няма как , все по един или друг начин крадеш![]()
![]()
пък както искаш може да го наричаш , нали кът печелиш....друг губи
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз се надявам някой ден да си намеря на улицата торба с пари и да си я отнеса вкъщи![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Таквиз завещания не чакаме вече ,че няма от кого да дойдат ...повечето таквиз вероятности са отдавна умрели![]()
![]()
аз мисля да отида у някоя баМка с някой по-голям пищов и там да намеря случайно такваз голяма торба с паридаже може и няколко торби да намеря ми се струва
![]()