Еми да всички пишем всекидневно за да не губим форма иначе става трудно после![]()
Еми да всички пишем всекидневно за да не губим форма иначе става трудно после![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Какви са тез апчета бреза борба срещу депресията и отчаянието си има хапчета![]()
![]()
нещо непознати са ми
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (14-04-2014)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
То щастия аз го държа с две ръце![]()
![]()
не ми трябват апчета .....
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ето ти колега повече инфо за тия апчета ..............
И дано да не ти се налага да ги взимаш !!!
http://apteka.framar.bg/17000162/%D1...D0%BC%D0%B3-30
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ми те много ефтини бре , тъй ку 2-3 лефа струва щастието ...то на далавера било да си щастливЕто ти колега повече инфо за тия апчета![]()
![]()
![]()
Spekulanta (14-04-2014)