И ние преди време имахме една такава-фордче че и на газ, луда работа.............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А и е лошо за застраховката ти живот да се возиш в консерва .........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я да се изкажа аз за малките коли, 1.1 не съм карала, но 1.4 и 1.6 да, няма грижи при изпреварването, сега ако е бил сдухан двигателя друга работа е, не е като нещо над 2, ама то може да е над 2 и пак да не ускорява бързо.
А за икономичните са икономични, няма значение стар или по -нов модел.
Малките коли са за града. За извънграда не са добри
Няма как да искаш да изпреварваш бързо след 120-130км/ч нагоре от 1.1-1.4двигател, освен ако не е с турбо и да е към 170коня![]()
И са мноу тесни... друго си е седан.
---------------------------------------------------------------------------------------
Как ли изпреварвам и карам със 120-130, комфорт, е нямам кожени салони, ама си ми е удобно и на мен си ми харесва.
За тясното на мен си ми е добре.
Пък въпроса за икономичността си ми е приоритетен,не ги мисля като разход, почна ли да ги мисля, значи не е за мен.
Тия коли дето си падате по тях като им сипа 100 лева гориво, до два дена и то ако не карам извън София трябва сипвам пак, малката като сипя сто лева си карам цяла седмица.
какво значи извън града не са добри, сега като пътуваме на почивка с на мъжа ми колата, ама по работа извън града си пътувам с моята.
Не са добри за какво, за изпреварване спорен въпрос според мен, за комфорт- е ако возиш хора и ти трябва място за багаж да, ако искаш като натиснеш педала на газта и да те лепи на седалката-да, ама като погледна какво ми дава като разход туй натискане на педала и ми почва ми прескача сърцето.
Е стисната съм откъм големи разходи за коли, ама виждането ми е - в момента, в който трябва се замислям за колата като разход, знач не е за мене.
Последна редакция от Novak : 18-07-2013 на 12:34
Може да се изпреварва. 1.4-1.6 двигател си е порядъчно. Но комфорта, окачването, салона....Не е добре. И не е нужно да е кожен салон.Как ли изпреварвам и карам със 120-130, комфорт, е нямам кожени салони, ама си ми е удобно и на мен си ми харесва.
За тясното на мен си ми е добре.
Пък въпроса за икономичността си ми е приоритетен,не ги мисля като разход, почна ли да ги мисля, значи не е за мен.
Тия коли дето си падате по тях като им сипа 100 лева гориво, до два дена и то ако не карам извън София трябва сипвам пак, малката като сипя сто лева си карам цяла седмица.
Ти си жена, малка си, нормално да не ти е тясно и да ти е добре. Но на мъже по 180 високи и по 100кг тежащи...бая си е тясноИмам един приятел, той 190висок, ми той целият се нагъва
![]()
Икономичността не я взимам като фактор така, че не я коментирам.
Колите по които си падаме или в частност аз, горят 10-15/100. Което не считам за много, а за напълно нормален разход![]()
Ясно ми е вашето мислене, горят ако караш или си нагласиш компа да ти поддържа скорост около 100 км, в момента, в който я настъпиш и разхода идва друг.
А за градско тръгни спри тръгни спри може ти дойде и 20.
Въпрос на личен избор малката кола винаги харчи наполовината на това.
Гледам тук много модно станало светкащи някакви нещица си слагат по джантите.
За градко старт/стоп функцията е отличнаЯсно ми е вашето мислене, горят ако караш или си нагласиш компа да ти поддържа скорост около 100 км, в момента, в който я настъпиш и разхода идва друг.
А за градско тръгни спри тръгни спри може ти дойде и 20.
Въпрос на личен избор малката кола винаги харчи наполовината на това.
Гледам тук много модно станало светкащи някакви нещица си слагат по джантите.
Това за джантите сигурно от негрите са взели модата![]()