Novak, аз нямам проблеми с колите ... братчеда има сервиз и само частите плащам .... иначе частите не са скъпи ...![]()
Novak, аз нямам проблеми с колите ... братчеда има сервиз и само частите плащам .... иначе частите не са скъпи ...![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Снежко,25 години книжка, първата кола ми беше запорежец, минала съм през жигула и т.н,занимавала съм се много с транспорт и сега продължавам, но по-малко, като се замисля бая коли са ми минали през ръцете.
Неща да виждам ни сервиз, ни шофьор, ако мога си го спестя.
Имам не един, а уж два три доверени сервизи- ама не горя от желание, ако не е крайно необходимо да правя посещения там.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
съседите за това си взеха по едно колелоСнежко,25 години книжка, първата кола ми беше запорежец, минала съм през жигула и т.н,занимавала съм се много с транспорт и сега продължавам, но по-малко, като се замисля бая коли са ми минали през ръцете.
Неща да виждам ни сервиз, ни шофьор, ако мога си го спестя.
Имам не един, а уж два три доверени сервизи- ама не горя от желание, ако не е крайно необходимо да правя посещения там....
![]()
На колело надали ще се покатеря, пък и вече не шофирам толкова много, сегашната ми кола ще е сменям след още едно 20 -30 000 км, и се замислям за автоматик, че имам проблеми с единия крак, ските и безбрайно минатите км не прощават.
Мъжете им се радвате на колите , пък ги избирате, въобще ви е приятно, за мен да ми отговаря на условията и все ми е тая каква е марката.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой хора казват, че къщата ти е крепоста, за много мъже това е колата. Особенно ако си я купил през тинейджърските години и си изкарал с нея 2-3 години, не може да се разделиш с нея, може да купиш друга, но нея няма да я продадеш. Тя е единствена...
Иначе, ако искаш надеждна кола си купи японска, няма как да ти изневери. Ако искаш лукс и красота си купи италиянка. Ако искаш тези 2-те си купи мерцедес. Не ти знам условията, но го имай напредвид.
японска ли .....Някой хора казват, че къщата ти е крепоста, за много мъже това е колата. Особенно ако си я купил през тинейджърските години и си изкарал с нея 2-3 години, не може да се разделиш с нея, може да купиш друга, но нея няма да я продадеш. Тя е единствена...
Иначе, ако искаш надеждна кола си купи японска, няма как да ти изневери. Ако искаш лукс и красота си купи италиянка. Ако искаш тези 2-те си купи мерцедес. Не ти знам условията, но го имай напредвид.никога никога , ако е за гъзърия - немско .... а ако искаш звяр американско
![]()
![]()
Немските са си доказани и надеждни,ама много пара бряя.......
Има време, пък и сега не шофирам много, но следващото ще е от тази марка.
http://www.volvocars.com/intl/all-ca...s/default.aspx
GGBG (21-12-2012)
Много добре си се ориентиралаИма време, пък и сега не шофирам много, но следващото ще е от тази марка.
http://www.volvocars.com/intl/all-ca...s/default.aspx
99999999999999999999999999999999999999999
натиснах червено и излезе костенурка .... не знам дали беше шегаИма време, пък и сега не шофирам много, но следващото ще е от тази марка.
http://www.volvocars.com/intl/all-ca...s/default.aspx![]()
![]()
![]()