Трепам яко ..всичко което шава на екрана и ми пречи да виждам се отстранява![]()
Трепам яко ..всичко което шава на екрана и ми пречи да виждам се отстранява![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
мдаааммм, не са несериозни хората тук, просто тук са най-активните и най-бързо се трупа бинус тук
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знаеш ли колко сериозни трейдъри, от които наистина имаше какво полезно да се научи вече си тръгнаха от форума точно заради наводняването му с простотии от известно време насам. Ама айде - дори да оставим това на страна и да приемем, че си има теми и такива и онакива, от време на време като засека някой хептен биещ на очи с глупостите си, просто не мога да се въздържа да не го отбележа... е това е. Иначе и аз нямам нищо против свободния и забавен лаф измежду трейдинга, ни най-малко даже.... ама поне малко от малко да прилича на нещо смислено.
Последна редакция от Eli2356 : 16-04-2014 на 19:20
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Така трябва няма да си траеш тука сме за да си споделяме анонимно!![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
и сега има няколко традери дет наистина има ко да се научи от тяху редовата тема им е основната сбирка принципно
![]()
![]()
останалите теми са за нас
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубаво , може и така да е
Но аз примерно не съм виждал някой дето е "сериозен" ,може би за мен това описание е различно
Сериозните и добрите , за мен са тези дето отиграват възможно най-правилно и чисто движенията ....а не тези дето ползват фиксирани стопове и лимити![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
L1914 (16-04-2014)
Ели наистина има трейдъри (от които има какво да се научи) и вече не пишат в форума, но незнам поради какви причини са се отказали да пишат тук, защото още не се бях регнал. А за тези колеги, които споменава кура причините са съвсем различни (доколкото знам)
ето че всеки смята различно. Сериозни за мен са тези, които са печеливши. Защо сляпо да следваш правила?
Нищо не е такова каквото изглежда, да не се окажат " най-несериозните" най-сериозни в трейдинга![]()