"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Друго си е с прякор да те запомнят особено ако е нещо внушително , няма начин да не те запомнят![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Чак такъв масов прякор не съм ималдаже не мога да се сетя да съм имал прякори някога
Всеки който е движел у компания е имал прякор , нали все пак там се измисля![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Малии , туй момченцата ли ти го измислихаНа мен ми викаха ластичка![]()
![]()
![]()
![]()
А на мен ми викат мечока ...![]()
![]()
все още ....
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Последна редакция от Новобранец : 16-04-2014 на 10:02
lideto000 (16-04-2014)
Аз си мислех, че си "Барабата" от брадлив. Мечока нещо с форекса ли е свързано, или просто си тежиш на мястото?
Аз нямам прякор... скучен, стандартен субект със достатъчно трудно име...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега да не си падаш по бананя ва![]()
![]()
![]()
то хубав плод е кът че ли , особено ку си трениращ ... но другото бая не е кът че ли толкоз убаво за лапане
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.