Е,тъй вече е леко обидно , но няма проблемСпоред мен 90 % от нещата, които пише са лъжи![]()
то и аз мислех същото за теб
![]()
![]()
![]()
Но както казах ...имаш пълната свобода да не вярвашвсе пак не се познаваме
![]()
![]()
![]()
Е,тъй вече е леко обидно , но няма проблемСпоред мен 90 % от нещата, които пише са лъжи![]()
то и аз мислех същото за теб
![]()
![]()
![]()
Но както казах ...имаш пълната свобода да не вярвашвсе пак не се познаваме
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лидето я познавам лично и гарантирам за нея, че нивга през жиота си не е лъгала.. особено следобед..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
lideto000 (10-04-2014)
Ми... в началото мислех че си мъж![]()
![]()
Инък мед идва ли ще ме хванеш в лъжа![]()
защото по "принцип" не го права
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
вие вече взехте и в рими да се изразявате -на хубавия пост-хванах лос.................................................. .................................................. ...........
ти не тренираше ли някакъв силов спорт .................................................. .................................................. .................................................. .............................
----------
да забавно е в римистига да ти се отдава .................................................. .................................................. .................
за 2 метра сигурно си категория перо.................................................. .................................................. ..................................................
Четирима служители на фирма за бързи кредити са пребили 57-годишен мъж, който е поръчител на просрочен заем.
Побоят е станал в Каблешково вчера
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."