Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
ако е минало много време и не сте били толкова близки , до някъде е нормално да забравиш името.,не може да се помни всичко.................................................. ......
----------
то като дете всеки е имал предполагам, дори за кратко
после като голям попадаш в друга среда, други хора и често прякора си остава в миналото![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Размера не бил важен казват![]()
![]()
![]()
ама аз съм малък още и не ги разбирам тия работи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Дааа, в казармената мъжка баня се раждат много прякори... Ние се къпехме с топла вода през зимата (глезотии някакви), имаше много пара и една единствена лампа. Бананите трудно се открояваха, а и на никой не му беше чак толкова интересно да си ги мерим.
То как да му запомниш името като не те интересува![]()
![]()
туй кът че ли от подсъзнателното ниво тръгва
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Никой не се хвали просто попита за прякора колегата , за мен всичко си е нормално, нищо не е по-голямо от колкото трябва
----------
В казармата не дъм имал прякор , там на фамилии се обръщахме един към другпо някой път имаше топла вода , но и често нямаше
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Явно не си запозната имаше при мен даже и двама 88 набор , та даже и един 89, но не съм сигурен. За девет месеца влезнах аз, и 4 месеца след това които влезнаха бяха за по 6 месеца и вече след това я отмениха![]()
Да и аз тъй си мисля ,че бяха 88-89 последните![]()
![]()
сигурно са били бая нещастни
![]()
![]()
Че казармите у бая мизерно състояние бяха![]()
![]()
![]()