е не си ли си мисли да го превърнеш от хоби в работа и тя да ти е основния доходАз съм с по-малки сметки.Общо около 5к са всичките заедно с бонусарката.Като досега съм около 5к$ на печалба от цялата разправия с тоя форекс за около 3-4г. което не е никак добре като рентабилност.Но все пак си имам и друга работа и това ми е като хоби и допълнителни доходи.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това си е 25% на година ако си си удвоил парите за 4 години. А и за хоби си е просто перфектно. При мен също търговията не е основна. Иначе съм имал акаунти в няколко брокера. Резултатите не съм обобщавал сега като се замисля. Ама аз имам и прекъсвания за по няколко мессеца, така че статистиката ще е "изкривена".Аз съм с по-малки сметки.Общо около 5к са всичките заедно с бонусарката.Като досега съм около 5к$ на печалба от цялата разправия с тоя форекс за около 3-4г. което не е никак добре като рентабилност.Но все пак си имам и друга работа и това ми е като хоби и допълнителни доходи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да ти кажа напоследък повече си мисля да се отказвам от форекса ,щото почнах да го играя на сериозно и не е като хоби вече.А не ми се занимава сериозно и професионално с подобно нещо щото ми е ясно какви подводни камъни има.![]()
по-добре дори малко да си отгоре,отколко да си на минус , защо и тогава пак ще губил време и нерви .................................................. .......................................Аз съм с по-малки сметки.Общо около 5к са всичките заедно с бонусарката.Като досега съм около 5к$ на печалба от цялата разправия с тоя форекс за около 3-4г. което не е никак добре като рентабилност.Но все пак си имам и друга работа и това ми е като хоби и допълнителни доходи.
----------
то по принцип най-важно е позицията да ти е спрямо размера на акунта,иначе и да си познал посоката преди това можеш да се занулиш .................................................. ........Аз не се съобрязявам с размера на акаунта,както и със размера на печалбата .Гледам единствено графиката и ме интересуват пипсовете.Ако съм сбъркал обемите и съм влязал с повечко ми идва нанагорно и може да зануля сметката ,което го отчитам като грешка,но това не означава че съм се отказал от позицията.Тогава захранвам с още пари,колкото се налага според грешния обем ,а на бонусната чакам следващия бонус и дори да е с малко пари пак влизам с големите обеми докато не излезе дългосрочната позиция.Иначе по принцип обемите трябва да са съобразени със сметката.
----------
то се връща но въпроса е кога, че ако си уцелил годишен връх или дъно ,ще има доста чакане.................................................. .................................................. ....
----------
И с доста по-малък акаунт можеш да правиш добри печалби, е вярно че с по-голям акаунт се чувстваш и по-спокоен .................................................. .........................
----------
то психика в общи линии ти трябва за всяка работа , но за форекса е в доста голяма степен.................................................. .................................................
Наистина във Форекса има много подводни камъни , но лошото е че има и кой да ги поставя.
то има, но в повечето случаи човек сам си е виновен за търговията.................................................. .................................................. ...............................................
Tова изобщо не е така, правилното е че с малък акаунт всичко трябва да си е същото, но просто няма да печелиш нормални пари.Според мен размера на акаунта си играе важна роля в сигурността на печалбата. Да 100 долара, са си 100 долара, ама с по-голям акаунт можеш да държиш една позиция по-дълго време отворена, пък дори и временно да е на загуба, и после да я затвориш на 100 долара плюс. С малък акаунт може да са те занулили докато направиш 100 долара печалба.
А колко време търгуваш?Това е страшно много, как успяваш да вършиш работа без да се зомбираш?
Ми то и аз сядам кът стана и ставам кът лягам ...... то така е кът трябва от графиката да изцедиш нещо![]()
![]()
Инък няма смисъл да зяпаш във всеки един момент![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
като ви чета колеги направо се депресирам.. аз за около 2 години от ка по-сериозно се занимавам с Форекс имам 5 цифрена загуба лични пари.. понеже работата много зле съм решил повече лични средства да не влагам и само кот има по бонусарката..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Много лошо колега, а сега вече как се движат нещата и имаш ли обяснение защо се е получило така ?
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.