Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и без отчет се вижда дали си в плюсовата зона от заниманието![]()
ако има приходи към джоба значи всичко е наред![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
мен отчетите в счетоводството ми ги изготвятне мога и с това да се занимавам
ако има приходи към джоба значи всичко е наред
най-много хистърито да погледна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ,да видиш какво е чувството .....вече никой не ми вярва![]()
![]()
![]()
![]()
Инък то форекса си е бая ....неблагодарна работа![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Защо неблагодарна![]()
сега трябва ли да се вярва на това твърдение ..................................................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз съ базикам ва![]()
![]()
![]()
Инък то новак е всеки един дет не е почнал да печели тъй със замах![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ми то вярата е кът че ли свободно избираем предметсега трябва ли да се вярва на това твърдение![]()
![]()
а аз определено вярвам само като пипна
![]()
![]()
![]()
![]()
Пипането ич не е пошло и нещо лошо![]()
![]()
нито пък нередно , а съвсем нормално ... нали по някакъв начин трябва да се усети продукта
![]()
![]()
Не може само на реклами да се вярва![]()
НОВАЦИТЕ ВЪВ ФОРЕКСА имат доста въпроси и добре че е форума за да ги споделят и да получават отговор..............................................