Аз пък обратнотоТочно върху него ми се появи и аз вече го отстрелвах!!!
Този лос много ми помогна и ме развесели... Тъкмо преди да отида на кафе с приятели![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (12-04-2014)
затуй се пуща лоса принципнощот да може калабалък да става
а присъствието на калабалъка в дългосрочен план води до трайно повишаване на концентрацията и разни други умствени способности
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и от прекумерно киризине съ ставало кривоглед и обикновено последиците са трайно ограничаващи потенциала за развитие![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Брезата е един от символите на Русия, така както кленовият лист - за Канада, а сребърната папрат - за Нова Зеландия.
Изобразяването на брезата и брезовите гори са любими на фотографи, художници, кинодокументаллисти в Русия.
Но такова брезово дърво не съм си представяла, че може да се види. Според мен това си е истински природен феномен:
![]()
Последна редакция от ivaceda : 12-04-2014 на 13:02
jivko78 (12-04-2014)