При мен последните се закучиха![]()
но инък е доста готино
![]()
![]()
При мен последните се закучиха![]()
но инък е доста готино
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ivaceda (10-04-2014)
Радвам се много, че ви харесва. Това е Русия, която обичам. Ще се постарая да я покажа и на вас. За да не мислите повече, че съм русофобка. Не съм.
Но политиката е мръсно нещо. Аз поне в руските теми повече за политика няма да говоря.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (10-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Музей- Резерват Царское Село от височината на птичи поглед
Музеят - резерват Царское село се намира в гр. Пушкин, на 25 км южно от Санкт Петербург.
Царское село е бивша извънградска резиденция на руските царе от XVIII-XIX век.
Прочутият Екатеринински дворец, резиденция на императрица Екатерина Велика, е част от комплекса Царское село.
Тук можете да направите една виртуална разходка из музейния комплекс от височината на птичи поглед:
http://culture.ru/vtour/tsar_selo_ae...selo_aero.html
а също и виртуална разходка из прочутия Екатеринински дворец:
http://culture.ru/vtour/tsarskoe_sel...lo_museum.html
![]()
Последна редакция от ivaceda : 10-04-2014 на 17:35
GeorgiRR (10-04-2014)
Наистина е страхотно!!Музей- Резерват Царское Село от височината на птичи поглед
Музеят - резерват Царское село се намира в гр. Пушкин, на 25 км южно от Санкт Петербург.
Царское село е бивша извънградска резиденция на руските царе от XVIII-XIX век.
Прочутият Екатеринински дворец, резиденция на мператрица Екатерина Велика, е част от комплекса Царское село.
Тук можете да направите една виртуална разходка из музейния комплекс от височината на птичи поглед:
http://culture.ru/vtour/tsar_selo_ae...selo_aero.html
а също и виртуална разходка из прочутия Екатеринински дворец:
http://culture.ru/vtour/tsarskoe_sel...lo_museum.html
..................................................![]()
ivaceda (10-04-2014)
Колега , запоти ми се монитора ваКато ще е за приятни и красиви руски неща![]()
![]()
тас Ева , да не си търси Адам-а
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Barabata (10-04-2014)
Все пак съм морски .... знам ги тез работиТеруските Еви имат навика да си търсят адамовци от нашата жилка![]()
![]()
![]()
![]()