Намерих в нета нещо което ми направи впечатление
Индикатор който не се прерисува и отсява пазарния шум
Пускам оригиналния код по доло
Намерих в нета нещо което ми направи впечатление
Индикатор който не се прерисува и отсява пазарния шум
Пускам оригиналния код по доло
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ето му и картинката
http://www.mql5.com/en/charts/169704...chmark-finance
.................................................. .................................................. .................
Индикатор Ozymandias — победи рыночный шум!
Индикатор Ozymandias отслеживает рыночные тренды с абсолютной надежностью,
игнорируя резкие колебания и рыночный шум.
Индикатор подходит для торговли на малых таймфреймах, потому как он игнорирует внезапные скачки
цен или коррекции ценового движения благодаря снижению рыночного шума вокруг среднего значения цены.
Структура и принцип работы индикатора
Индикатор Ozymandias отображает цветние линии, ценовой диапазон.
Желтая линия представляет собой среднее значение цены валютной пары
Зелените линии са ценовия диапазан
Пример стратегии
Существует множество стратегий, которые могут быть разработаны с помощью индикатора Ozymandias.
Самый простой из них – система разворота – используется только тогда, когда цена закрытия пробивает среднюю цену или полосы, что позволяет избежать входа в рынок во время внезапного возникновения нерыночной котировки или коррекции при резких движениях цены на рынке.
.................................................. .................................................. .........................
Правила могут быть сведены к следующим. Следует покупать во время восходящего тренда,
когда цена достигает среднего значения или перепроданности, и продавать во время нисходящего тренда,
когда цена достигает среднего значения или перекупленности. Благодаря этой простой стратегии вы можетесвести к минимуму свои потери, когда рынок находится во флете или является неустойчивым.
Тем не менее, вы можете создавать свои собственные торговые стратегии, главное следить, чтобы торговля осуществлялась внутри полосы или близко к среднему значению цены.
Практически любой индикатор может быть полезен в сочетании с индикатором Ozymandias без изменения амплитуды, при том что основное движение цены изолируется от рыночного шума.
----------
Чудих се какво ли означава това озимандия За моя изненада това се оказа средновековна поема ОЗИМАНДИЯ
Сонет Пърси Биш Шели
http://ru.wikisource.org/wiki/%D0%9E...BE%D0%BD%D1%82)
---------------------------------------------------------------------------------
Я встретил путника; он шёл из стран далёких
И мне сказал: вдали, где вечность сторожит
Пустыни тишину, среди песков глубоких
Обломок статуи распавшейся лежит.
5 Из полустёртых черт сквозит надменный пламень,
Желанье заставлять весь мир себе служить;
Ваятель опытный вложил в бездушный камень
Те страсти, что могли столетья пережить.
И сохранил слова обломок изваянья: —
10 «Я — Озимандия, я — мощный царь царей!
Взгляните на мои великие деянья,
Владыки всех времён, всех стран и всех морей!»
Кругом нет ничего… Глубокое молчанье…
Пустыня мёртвая… И небеса над ней…
1817
Последна редакция от saxsten : 06-04-2014 на 10:40
туй сякаш по мат'матиката на Чичимокуто се образува![]()
средна от връх и дъно за определен период назаде - само дет май се ползва клоуз или средна
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въобще не е това Уйчовото Това е изключително оригинален код Аз такъв до сега не бях виждал Сигурен съм че и ти не си виждал
Има само един параметър за настройки и той е амплутудата в оригиналния код тя е 2 но аз работя с 1 По бърз е индикатора
Техниката е изключително проста
Чакаш цената да прескочи жълтата линийка и пускаш дълга като туряш стопа на зелената линийка отдоле
Като ще продаваш чакаш цената да падне под жълтата линийка и туряш стопа на зелената линийка отгоре на жълтата
Ако пък чакаш цената да доде точно на жълтата линийка дори и да отвориш две насрещнисъс стопове по зелените линийки пак няма да загубиш Изобщо много е интересно ама за който му разбира![]()
masta (06-04-2014)
Може ли да помоля и една графика от м15, дотук от написаното доколкото разбрах е трендови.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз съм си създал навик след локално дънце да влизам за нагоре според позицията на дънцето спрямо крокодили, ПУТКрепи и съпротиви, Ъглец и средички на рейджове![]()
тоз вход дет викаш требе да му се приложи филтър за рейджовица щот инак става страшно
![]()
смъкнах го да го разгледам де
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сакси много ми харесва щот е простичко за ползване.......................Въобще не е това Уйчовото Това е изключително оригинален код Аз такъв до сега не бях виждал Сигурен съм че и ти не си виждал
Има само един параметър за настройки и той е амплутудата в оригиналния код тя е 2 но аз работя с 1 По бърз е индикатора
Техниката е изключително проста
Чакаш цената да прескочи жълтата линийка и пускаш дълга като туряш стопа на зелената линийка отдоле
Като ще продаваш чакаш цената да падне под жълтата линийка и туряш стопа на зелената линийка отгоре на жълтата
Ако пък чакаш цената да доде точно на жълтата линийка дори и да отвориш две насрещнисъс стопове по зелените линийки пак няма да загубиш Изобщо много е интересно ама за който му разбира
.............................................
е точно принципите на Чичимочито ползува бря![]()
само дет малко повече неща включва и гледа всичкото да събере в една линия
![]()
все едно да се съпостави ЕМА със СМА
убав индикатор е де, спор няма
![]()
![]()
Нерегистриран (1)
Бе аз не им разбирам чак толкоз много,за мене е важно да е лесно за ползване................
инак пазаря ли да гледам с индикатори ли да се боря,да им разшифровам ко искат да кажат...............![]()
требе да се гледа тренд ил рейдж на първо мястотуй е първата диференциация дет требе да се направи
чак после вече иде посока и разни други работи вкл. отваряне на позиция
![]()
![]()
![]()