щото не знаеш аз какви контри правих на пазара миналата година, може да съм бил по-трагичен от тебНадявам се все някога да дойде този момент от само себе си![]()
А от друга гледна точка ако се получи така, че да успявам да си вадя прехраната от това с което се забавлявам ще е меко казано страхотно ...
nnikos, предполагам (надявам се) не съм чак толкова трагичен случай
ама всичко е опит, грешките ни учат![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда точно така грешките учатВъпроса е да не си "тъп и упорит" и да ги повтаряш
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Започне ли се с повтарянето на грешки, просто трябва да се отказва човек от този занаят докато не се е вкарал .
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Здравейте всички, занимавам се с форекс от 01.2012г., активно около 1г., паузата беше след затриването на първата реална сметка. За всички които са на този етап, ще кажа че това бяха най-добре похарчените пари. Направих всички възможни грешки (като изключим търгуването без стоп) и след като си направих изводите се преродих. Гледам на форекса като на професия и смятам да се занимавам дълги години. Попаднах на форума в търсенето на книги и се зачетох, което ме накара и да се регистрирам, поздрави за съответната тема. Ако някъде повтарям стари мнения ще ме извините но сте писали многои ми трябва време за изчитането.
K_W, ха добре дошъл!....
ако имаш въпроси потърси 1=во има доста изписанои доста теми
спама да не та плаши, от туй са храним![]()
....но ще ти бъде отговорено
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
добре дошъл и успех
няма какво да се извиняваш важното е да си добър и да цепиш пазара![]()