Здрасти Коте
Къде се изгуби бре
Ти си добро животинче.
Минавай от време на време покрай нас тука
Ние по умни не ставаме, ама барем да си останеме толково колкото сме си били тъпи до сега и да не ставаме повече
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прасчо извинявай просто се опитах да те върна към добрия тон, ама къде ти на прасе звънче.
Пък и други животни се навъдиха наоколо та...
Жалко за детето .
Това момиче го отказахте май без време от форекса .
Малко грозничко се получава.общо взето![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Аз си мислех,че се казва Цун Май ХуйСкачам в движение на разговора,дано не съм засегнал някой
----------
И от колко доста време търгуваш,и защо мислиш ,че не си спечелил?Ако не пари поне някакво разбиране за това какво е форекс,и има ли аджеба място в моят живот.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако има някой ще си каже.
Наздраве Войводо
Нареди ли тежките маси![]()
Последна редакция от GGBG : 21-12-2012 на 22:45
Здравейте
Аз съм нов тук и от скоро разглеждам сайта и сега забелязах тази тема. Интересувам се от фундамента на валутната търговия и сега покрай празниците имам много свободно време и чета по въпроса. Помощ неотказвам.
Кой двойки търгуваш. Ако ни дадеш повече информация ще се намери и помощ........................![]()