А що ника ти завършва на pz ?Здрастииииииии...от днес съм тук...и ми е много забавно, за първи път да намеря място, в което да споделя идеите си и да поискам съвет от някой непрофесионалист (като мен). Та...казвам се Георги и съм от Пловдив на 23 години. С Форекс се занимавам от 4-5 години, но не постоянно, а на приливи и отливи. Тази седмица пазара ми се стори интересен и реших да потърся някой форум, в който да се регистрирам иииии ето, намерих вас, за което съм много благодарен.
Или си от Пазарджик и си се пренесъл в Пловдив ?
23 години......няма ли по-интересни занимания лятото от форекса ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте! Аз съм Ники от София на 25г. Търгувам от 1 година ( с реална сметка от 7-8 месеца). Форумът ми харесва, откакто съм тук научих доста неща за форекса. Не ми харесва само това, че заради бонусите за писане темите са изключително разводнени. Вместо в раздел "свободна дискусия", в който възнаграждението е 0.05$, МНОГО голяма част от регистрираните превръщат основните теми в нещо като стена от Facebook и споделят какво са яли, колко са спали, къде са ходили, колко им е топло, къде са ги снимали камери по пътищата,.................. Аз също съм го правил, но не по 50 поста на ден! Наскоро на мой въпрос имах 4 отговора и 6 страници с безсмислени мнения, които си ги обяснявам само с тези 0.3$.
Благодаря на всички, които са ми помагали и им пожелавам успешна търговия!
Последна редакция от nnikos : 24-11-2013 на 22:08
nnikos, че то кой къде е ходил, какво е ял, къде камера имало са си важни неща
Ако не беше plovcity да каже че фиата му гори 20лв за 300км от де щеше да научиш ?
Или пък че бг агнетата са по-хубави от спанските такива ?.....А бе то това май си е ясно, но как да е.
Спането е много важен фактор при търговията.
А и тука пишем има няма 10-20човека, от които дали сме и 3-4 активни трейдъра.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, бързо си проличава на кой какви са целите и на кой си заслужава да му обръщаш внимание на коментарите
А за другото, просто очаквах нещата да са по-стиковани, но вече свикнахКато се замисля, ако форекса ти е основен актив и по цял ден гледаш свещите, нормално е форума да ти е част от личния живот и да си пишеш по-свободно с колегите
...трябва да се разровя из форума да прочета за този фиат, че ми стана интересно![]()
Здравейте,
От около 5 години се занимавам с Форекс, основно Мета Трейдър, заради възможността да се програмира.
Моята фикс-идея е компютъра да работи за мен. Е , евентуално с минимална помощ от мен.
Аз случайно попаднах тук, и се чудя как да си намеря с смислена тема без излишни приказки.
Като гледам - тук доста познати имена от един друг форум.
Вероятно са дошли да спечелят някой долар за новата сметка.
Между другото : не мога да кача картинка от кимпютъра си, непременно ли трябва първо да я кача в нета ?
StoneHeart, отвори си твоя темичка по въпросите, които те вълнуват и ако е по-специализирана, може и да поизбегнеш нашествието.
Здравейте на всички тукимето ми е Димитър и съм от Стара Загора
Занимавам се с търговия от година и половина и времето прекарано тук го намирам за ценно и приятно
Пожелавам на всички успешна търговия![]()
Хайде и аз да се представя........момиченце на 27От скоро проявявам интерес към валутната търговия.....надявам се да науча много нови неща тук с ваша помощ
![]()
Ако на някого не му харесва свободния разговор между ХОРА, мястото му не е в този форум. Освен, че сме трейдъри, ние сме и човешки същества, които имат емоции и е съвсем нормално покрай мненията относно форекса, да има и лиготии, когато пазарите са затворени или валутите са заспали. Сухарите общо взето ....... е, има и форуми, подходящи за такива.