Адаш, добре дошъл, и прочети това писание ..http://georgipiskov.blogspot.com/2015/08/5-95.html
Адаш, добре дошъл, и прочети това писание ..http://georgipiskov.blogspot.com/2015/08/5-95.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (26-09-2015)
Благодаря, полезно четиво. Аз се припознах на доста места в статията, особено в частта за начинаещият трейдър.Всичко това е така и аз трябваше да се убедя от собствен опит,но пък ако не опитам няма да разбера какъв ще е резултата. Сега съм прежалил една малка сума с учебна цел, пък каквото сабя покаже. Малко ми е зор още с разчитането на графики, а това се оказва основното за евентуален успех и наблягам на това.
Поздрави и лек и успешен ден!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте и от мен, казвам се Александър и съм от Пазарджик, но уча икономика в София. От съвсем скоро се занимавам с ФОРЕКС и чета къде квото мога хахахахах, за форума ви правя евала, много готини хора има очевидно тук, намерих го в в чичо Гугъл, добре се класира на първите позиции![]()
Eli2356 (26-09-2015), malivatha66 (26-09-2015), kypa (26-09-2015)
Не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед, но ако се спазват определени правила, може да се постигне успех, дори траен. Като за начало най-важно е да запомниш, че пазарът върви накъдето той реши, а не накъдето ти решиш и трябва да действаш според това, което той решава и то своевременно... ако искаш да си нямаш ядове.
Последна редакция от Eli2356 : 26-09-2015 на 13:11
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добре дошъл при нас ,Александър .След като ни смяташ за готини , нека забавлението ти с нас започнеЗдравейте и от мен, казвам се Александър и съм от Пазарджик, но уча икономика в София. От съвсем скоро се занимавам с ФОРЕКС и чета къде квото мога хахахахах, за форума ви правя евала, много готини хора има очевидно тук, намерих го в в чичо Гугъл, добре се класира на първите позиции![]()
добре дошъл.седни в централното кафе на чаршията и отвори една графика . до 15-есе минути ша се съберете за едни карти. има доста от Пазарджик тукЗдравейте и от мен, казвам се Александър и съм от Пазарджик, но уча икономика в София. От съвсем скоро се занимавам с ФОРЕКС и чета къде квото мога хахахахах, за форума ви правя евала, много готини хора има очевидно тук, намерих го в в чичо Гугъл, добре се класира на първите позиции![]()
ами добре дошъл, СашкоЗдравейте и от мен, казвам се Александър и съм от Пазарджик, но уча икономика в София. От съвсем скоро се занимавам с ФОРЕКС и чета къде квото мога хахахахах, за форума ви правя евала, много готини хора има очевидно тук, намерих го в в чичо Гугъл, добре се класира на първите позиции
https://www.youtube.com/watch?v=sm6PmCy3J7c
Здравейте и от мен. Казвам се Десислава , както се вижда , от Пловдив съм .За форума научих и търговията от един приятел , та реших да се включа и аз ,да видим за блондинки става ли![]()
Lubo (10-10-2015)
Desi 88 (10-10-2015)
Благодаря , ооо много ли са майните тукаама ние сме все готини хора