само Делянчо ще го приживея.. ма да не се окажат сичките такиз, че малко ша ме е срам да кажа у чужбина, че съм българин..
само Делянчо ще го приживея.. ма да не се окажат сичките такиз, че малко ша ме е срам да кажа у чужбина, че съм българин..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ако отиде у Еуропата и никога повече не се върне тука Делянчо - аз съм съгласен да гласувам за него![]()
даже и подписка в негова полза ще събера
![]()
и неговата мама и тя с него да отива
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той сега до там ли я докара , където се класира![]()
че от както стана известен ....никъде не го искат
![]()
освен при доганя
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
аз съм виждал снимки от евро-парламента и ми се струва, че там седалките са малко теснички и нема да се понравят на Дилянчо..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Те за него ще сложат специален стол![]()
![]()
леко нащърбен у средата , да може да му ареса
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво да прави в Европа Делянчо за постонно![]()
този рай като тука къде ще го намери
----------
че той да не мислиш че ще ходи много на заседания.................................................. .................................................. .................................................. ......................
Няма как , от Доганя няма как да избяга![]()
![]()
малко вероятно да избяга
![]()
той и без това е кандидат в не знам вече колко района, направо няколко места ще му гласуваме.................................................. ..................................................
дюганя и то със него да вървии цялата пасмина покрай него
барабар с оня Цецко и неговата компания също
и на боко маймуните с него начело е те да вървят
![]()
![]()