ем той требе да поддържа фигура Ким Джон-мон кактот там се нарича![]()
все пак не е лесно да си единствения дебел човек в цяла държава
![]()
![]()
![]()
![]()
ем той требе да поддържа фигура Ким Джон-мон кактот там се нарича![]()
все пак не е лесно да си единствения дебел човек в цяла държава
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хах. верно аз друг дебелак там не съм виждал.. даже останалите едни такива кльощави ми изглеждат..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Интересно е тъй кът даваха новите им супермаркети![]()
![]()
баш тъй витрината с храната е у центъра на магазина и осветена с прожектори
![]()
![]()
Точно тъй както са някой музейни експонати![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Какви са условията да се отиде на екскурзия в Пхенян ? И какъв е шанса да не си тръгнеш жив ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1.подправки
2.ГОЛЯМ
![]()
![]()
нещо подобно кът че ли бяха споделили западните медии , тъй кът обявиха отворения сезон за туристи
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
онзи с готина прическа ако хареса , да ще има внострябва само той да се зарибява
.................................................. .................................................. ......
Аз кът че ли съм чел , че тоя си пада повечко по западната култура .....
Та и не се знае на какво я кара![]()
![]()
![]()
За рождения си ден лидерът на комунистическа Северна Корея Ким Чен-ун зарадва всички деца в страната с килограм бонбони. Традицията въвежда дядо му и първи вожд на КНДР - Ким Ир-сен.
Лакомства получават всички деца, които са на 10 години и по-малки. Сладките подаръци били раздадени с помощна на самолет, за да стигнат до малчуганите.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."