Всеки си намира майстора рано или късно , тъй , че няма тия или ония ...........................![]()
Всеки си намира майстора рано или късно , тъй , че няма тия или ония ...........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зарежи тези глупости. Аз съм жена и не съм обратна. А ти ме подразни с тая глупост, дето я изтърси, че си мераклия някоя велика сила да ни колонозира. Честно, много ме подразни. Иначе, в българската реч тук-таме има главни букви, тук-таме - препинателни знаци, пък и запетайки... Не съм виновна аз, че по роден език си се научил само да изписваш буквите........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Туй даже като комплимент може да се приеме само едно такова запитванеАз съм жена и не съм обратна![]()
![]()
![]()
щото обикновено това е най-палавата мъжка мечта ,то да има две жени
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не съм склонна да уйдисвам на палави мъжки мечти......
Това си е жива загуба на време и разхищение на енергия, пък аз си падам малко нещо егоцентрична.....![]()
![]()
Barabata (19-04-2014)
Няма такива, само недостатъчно добрите си намират майстора. Най-добрите са майсторите!Всеки си намира майстора рано или късно , тъй , че няма тия или ония ...........................
Обама се съмнява, че Русия ще изпълни споразумението от Женева...
Американският президент и германският канцлер Меркел призоваха Москва да предприеме незабавни конкретни действия за намаляване на напрежението в Източна Украйна
Или какво? Какво ще направят? И тоя нашият петльо Плевнелиев санкции ще налага на Русия пълен смях.кога си обърса жълтото от устата, кога мустак изникна.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Самото му изказване , че очаква Русия да не изпълни
споразумението за Украйна май не е много дипломатично ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
То тука кът че ли няма значение дипломацията![]()
![]()
американците как плашат Путина ,че ще му вземат милиардите
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.