Ти може и да не виждаш но той явно е видял удобен момент да натрупа пари на наш гръб
А сега мълчи и се крие не иска да кажи за колко сребърника ни е продал.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЧЕЗ предложи на НЕК постигане на споразумение за уреждане на спорните въпроси
повече: http://www.focus-news.net/news/2014/...e-vaprosi.html
Аз нямам нищо против да си подписват споразумение. За мен е важно, както впрочем и за всеки друг потребител, да не ми качват цената на електроенергията непрекъснато и всеки месец да имам нови и нови по-високи сметки за ток - при положение, че непрекъснато свивам потреблението.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едно е сигурно ,
че каквито и споразумения да подпишат , няма да има никаква гаранция
че цената няма да расте нагоре ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз не мога да разбера какво се пазарят толкова тия??? Да си плащат задълженията и толкова аз как си плащам тока???ЧЕЗ предложи на НЕК постигане на споразумение за уреждане на спорните въпроси
повече: http://www.focus-news.net/news/2014/...e-vaprosi.html
Аз нямам нищо против да си подписват споразумение. За мен е важно, както впрочем и за всеки друг потребител, да не ми качват цената на електроенергията непрекъснато и всеки месец да имам нови и нови по-високи сметки за ток - при положение, че непрекъснато свивам потреблението.
Мене някои пита ли ме дали искам да плащам на чехите за едно голямо НИЩО???
Ма те нямали парички, горките. Печелили малко на наш гръб. Като че ли ти и аз можем да идем да се пазарим за цената, която ни искат.
Ще ни изключат тока и окото им няма да мигне.
Ама те НЕ! Те са привилегировани.........
Много са нагли тия ... Направо се виждам в новините като човека изпотрошил офиса на ЧЕЗ в Ловеч!!!
п.п. После може да стана някакъв герои стил /оня дето гърмя Доган не му помня името/![]()
Октай Алиюсеиненимехмедов.. да. той е герой в нашите очи.. ще става депутат и аз ще гласувам за него..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
само та пуснат по вестниците, че си строшил джама на ЧЕСЪ и имаш моя глас гарантирано.. даже и на родата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
този каква присъда му дадоха за така наречено покушение срещу Доган.................................................. .................................................. ................................