фалит причинен от големи заеми при иначе печелившо предприятие се получава като следствие от естествените колебания във активите на предприятиетотуй дет викаш се получава когат самата дейност не носи печалба
![]()
фалит причинен от големи заеми при иначе печелившо предприятие се получава като следствие от естествените колебания във активите на предприятиетотуй дет викаш се получава когат самата дейност не носи печалба
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем да, то точно тъй се получава всъщност - само дет кът се сметне с таквиз цифри излиза малко по-добре счетоводно обосновано![]()
идеята ми беше, че ако трябва да се сравнява доходност на форехсЪ със други разни бизнеси требе да се такваз цялостна капитализация и печалба в проценти спрямо нея да се смята
туй дет го написах е съвсем грубо казано де - инак требе да се гледат период за обращение на тоз заемния капитал - коет включва продължителност и честота на сделките
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
според теб за да бъде по-реален резултата трябва да смятаме печалбата при ливеридж 1:1. За мен при такъв ливеридж ми се вижда безмислена търговията с валутаем да, то точно тъй се получава всъщност - само дет кът се сметне с таквиз цифри излиза малко по-добре счетоводно обосновано![]()
идеята ми беше, че ако трябва да се сравнява доходност на форехсЪ със други разни бизнеси требе да се такваз цялостна капитализация и печалба в проценти спрямо нея да се смята
туй дет го написах е съвсем грубо казано де - инак требе да се гледат период за обращение на тоз заемния капитал - коет включва продължителност и честота на сделките
Аз си смятам какъв % е печалбата спрямо първоначалната инвестиция (акаунта).
.................................................. .......
100 виж темата за първата кола
требе да се отчитат периодите за обращение на капиталане е само до парични суми туй
може да се изготви точен, реален и обективен метод за сравнение, обаче към момента не сме го направили
![]()
![]()
левъриЧ едно къмто едно е едно от условията, обаче тез другите периоди требе да се приложат кът някакъв коефициент спрямо таз голямата сума![]()
и тогаз вече наистина може да се получи някаква обективна величина дет да може да се сравняват стратегии с различна периодичност с нея
![]()
![]()
както и коренно различни бизнеси
![]()
![]()
![]()
то трябва да гледаш процентно печалбата от твоите пари, а не от маржина .................................................. .................................................. ..................................демек примерно ако имаме хиляда лефа акаунт при брокера, още три хиляди лефа в баМката, търгуйваме с половин лот и държим макс две отворени позиции - основния капитал на предприятието е 4 000 лефа![]()
привлечения капитал е 100 000 лефа
![]()
цялия капитал дет се ползва е 104 000 лефа
десет процента са 10 400 лефа
![]()
ако сравняваме с друг бизнес требе тез 10 400 лефа да се гледат
![]()
Адската илюзия говоришвсе едно като направиш 20 % вместо 120 к имаш някакви си мизерни 2 к
![]()
зависи ко точно искаш да сметнешпринципно и мен ме интересува единствено колко кинти ще изкарам с бонбонукса дет го имам
ама ку искаш реална счетоводна оценка на "бизнеса" - требе и маржин-то да се гледа и процентите към него да се съпоставят
![]()
![]()
![]()
Което е напълно разбираемо, обаче мислиш ли и за нещо по-сериозно напред?зависи ко точно искаш да сметнеш принципно и мен ме интересува единствено колко кинти ще изкарам с бонбонукса дет го имам