Разбира се че трябва да се гледа и риска.
Просто дадох пример че 10% печалба на месец не са никак малко
И лично аз не се сещам за законен бизнес с такава доходностНякои даже за 1година не достигат 10% печалба
а сега разбирамаз съм по нисшо ниво ,още ги броя
може един ден и аз да мина на по-високото ниво
.................................................. ..........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има и друго важно нещо - парите в акаунта обикновено не включват целия капитал с койт работим![]()
реално търговията с маржин се извършва със заем от брокера
![]()
койт се явява привлечен капитал
и който също трябва да се разглежда ку се сравняват бизнеси
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то аз не ги броя защото монетника ми е разграфен и така се знае къде колко има .....![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
демек примерно ако имаме хиляда лефа акаунт при брокера, още три хиляди лефа в баМката, търгуйваме с половин лот и държим макс две отворени позиции - основния капитал на предприятието е 4 000 лефа![]()
привлечения капитал е 100 000 лефа
![]()
цялия капитал дет се ползва е 104 000 лефа
десет процента са 10 400 лефа
![]()
ако сравняваме с друг бизнес требе тез 10 400 лефа да се гледат
![]()
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
E не, това не е особено правилно. Това, процента печалба е правилно да се смята спрямо процента риск, а това че получаваш "виртуален" заем изобщо не е от значение, най-малкото всички в този бизнес разполагат с такъвдемек примерно ако имаме хиляда лефа акаунт при брокера, още три хиляди лефа в баМката, търгуйваме с половин лот и държим макс две отворени позиции - основния капитал на предприятието е 4 000 лефа![]()
привлечения капитал е 100 000 лефа
![]()
цялия капитал дет се ползва е 104 000 лефа
десет процента са 10 400 лефа
![]()
ако сравняваме с друг бизнес требе тез 10 400 лефа да се гледат
![]()
![]()
виртуалността на заема е предпоставка да се дават несъразмерно големи такива и без реално покритиекоето води до фалит на предприятието
а доходите на брокера са предимно от такси по "предоставяне на заема"
![]()
не само дет е важно, ами е една от най-важните предпоставки за почти сигурните фалити на "трейдърите"
![]()
![]()
![]()
Еми което си е така...Но другия факт е че с малки "заеми" фалита е неизбежен, най-много да се намели броя на фалитите във времето
![]()