Не съм !
Дадох стоп! Мислех за двойно връхче да нарисува, но стопа малък !
Не съм !
Дадох стоп! Мислех за двойно връхче да нарисува, но стопа малък !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм !
Дадох стоп! Мислех за двойно връхче да нарисува, но стопа малък
.................................................. .......
"Мислех за двойно връхче да нарисува" е крайно грешно поведение!!!
Едно е да се мисли, а друго да се действа след него!!!
Като го видиш двойното връхче тогава влез!!
РЕДА също се бори от години с това,,,,мислех, че ,,,,,)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (08-04-2014)
Е така е, знам, но ако трябва и аз да го кажа на някой. Но виж да го направяяя ......? С съвсем различни неща!
Трябва ми самодисциплина още!![]()
Много съм лошАва понякога!![]()
USD Redbook (MoM) -0.5%
15:55 USD Redbook (YoY) 2.3%
Червената книга е на ред.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
USD Redbook (MoM) -0.5%
15:55 USD Redbook (YoY) 2.3%
Червената книга е на ред.
..........................................
Дето се казва требе да помогне това!!!!
ДАВАИ ЕВРО!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zNtxUeYIN84
![]()
Може и една черна дебела съпротива поставена на определено място също да помогне
http://charts.mql5.com/4/392/eurusd-...markets-as.png
КУЧИК сигур държи късо от екстремума му!!!
ДАВАИ ЕВРО!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zNtxUeYIN84
не държим нищо .....отбелязваме сериозни пропуснати ползи от ранното излизане..............ма то ако се кахъриш са пропуснати ползи на пазара ще се поболееш....зарад туй го поместих от единия крачол в другия....сеги само гледаме и дърпаме сополе.....
ПП я кат съм обадил че е според мен е за каширане на профити не съм казвал нищо за късо ба.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (08-04-2014)
Понеже не си рисувам сделките, сега ще затворя две трети, и третинка ще оставя
http://charts.mql5.com/4/392/eurusd-...markets-as.png
REDA (08-04-2014), petar (08-04-2014), драгата (08-04-2014), Emil Enchev (08-04-2014)
Бачоооооо....трепеш ли ЛОСОВЕ вааааа!?!?.....
Айде....седиме и си чакаме 1.45...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?